Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Norwich City İddaa Tahmini 19.02.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya başlayan Liverpool iç sahada, Norwich City’i ağırlayacak. Mücadele saaat 18.00’de start alacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Liverpool ve Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.12, beraberlik 9.30, Norwich City kazanır ise 32.00 olarak açıklanmış. 

Liverpool Takibini Sürdürüyor

Liverpol, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Burnley deplasmanına konuk olan Jurgen Klopp’un ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de üst üste 4. Galibiyetini alan Liverpool, puanını 54 yaptı ve lider Manchester City’nin takibini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ise geçtiğimiz hafta içi İnter deplasmanına konuk olan Liverpool, 2. Yarıda Firmino ve Salah’ın attığı gollerle 2-0 kazandı ve avantajı eline geçirdi. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Liverpool’da eksik bulunmuyor.

Norwich City Düşme Hattında

Norwich City, geçtiğimi haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Manchester City’e 4-0 kaybettiler. Premier Lig’de 3 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Kümede kalma mücadelesi veren Dean Smith’in ekibi, bu sezon Premier Lig’de 17 puan toplayabildi ve küme düşme hattında yer alıyor. Sezonun ilk maçında konuk ettikleri Liverpool’a 3-0 kaybeden Norwich City, bu kez rakibine Anfield’da konuk olacak. Maç öncesinde Norwich City’de Jacob Sorensen ve Tim Krul’un sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool – Norwich City Maç Bilgileri

Liverpool – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de Jacob Sorensen ve Tim Krul’un sakatlıkları bulunuyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Alex Oxlade Chamberlain, Sadio Mane, Mohamed Salah, Diogo Jota

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Angus Gunn, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Anfield’da konuk edecekleri Norwich City’i farklı geçerler ve 2. sıradaki yerini korurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.24

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, çok önemli bir 3 puan aldı. Lider Manchester City’nin kaybettiği haftada kazandılar ve puan farkını 6’ya indirdiler.