Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Newcastle United İddaa Tahmini 19.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor.Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Newcastle United deplasmanda, West Ham’a konuk olacak. Mücadele saat 15.30’da S SPORT kanalından yayınlanacak.

West Ham bugün Newcastle United karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi West Ham galibiyetine 1.72, beraberlik tercihine 3.85, Newcastle United galibiyetine 5.20 oran veriyor.

West Ham Galibiyet Peşinde

West Ham, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Leicester City deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. 1-0 öne geçmeyi başardılar ama arka arkaya yedikleri gollerle 2-1 geriye düştüler. Uzatma dakikalarında Craig Dawson’ın golüyle 1 puanı kurtaran West Ham, Londra’ya 1 puan ile döndü. Premier Lig’de ilk 4 şansını devam ettiren David Moyes’un ekibi, bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek. Maç öncesinde West Ham’da Manuel Lanzini ve Angelo Ogbonna sakat olan isimler.

Newcastle United Çıkışa Geçti

Newcastle United, son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’ta Aston Villa’yı konuk eden Newcastle United, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Eddie Howe’un ekibi, son 5 maçta ise mağlubiyet yüzü görmedi. Kümede kalma umutlarını arttıran Newcastle United, düşme hattı ile puan farkını 4’e yükseltti. Bu hafta ise West Ham deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Newcastle United’da Callum Wilson, Federico Fernandez, Matt Ritchie, Kieran Trippier ve Javier Manquillo’nun sakatlıkları bulunuyor.

West Ham – Newcastle United Maç Bilgileri

West Ham – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Manuel Lanzini ve Angelo Ogbonna sakat olan isimler. Newcastle United’da Callum Wilson, Federico Fernandez, Matt Ritchie, Kieran Trippier ve Javier Manquillo’nun sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Issa Diop, Craig Dawson, Aaron Cresswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Fabian Schar, Matt Ritchie, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

İddaa Tahmini

West Ham’ın ilk 4 umutları devam ediyor. Geçen hafta King Power’dan 1 puan ile döndüler. Bu hafta Newcastle United’ı mağlup ederler ve ilk 4 şansları devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, 2 puan bıraktı. Alt sıralarda yer alan Newcastle United ile yenişemediler ve 1 puana razı oldular.