TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Altay İddaa Tahmini 19.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Altay deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş – Altay arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.48, beraberlik 4.75, Altay kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış. 

Beşiktaş Favori Taraf

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Alex Teixeira’nın golüyle öne geçtiler ama uzatmalarda yedikleri golle 1 puana razı oldular. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır berabere kalan Siyah Beyazlılar, 8. sıraya kadar geriledi. Geçen hafta Fenerbahçe ve Başakşehir’in kazanmasıyla puan farkı bir tık açıldı. Bu hafta Altay’ı konuk edecek Beşiktaş, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları bulunuyor. Michy Batshuayi ise kart cezalısı. 

Altay Düşme Hattında 

Altay, bu sezon Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. 2 hafta önce İzmir derbisinde Göztepe’yi 2-0 mağlup eden Altay, geçtiğimiz hafta ise Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’de son 2 maçtan 4 puan çıkartan Altay, bu hafta Beşiktaş deplasmanına konuk olacak. 22 puana sahip olan Altay, düşme hattında yer alıyor. Lig sonuncusu Yeni Malatyaspor’un 6 puan önündeler. Bu hafta Beşiktaş’a konuk olacak Altay’da Murat Akça kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Beşiktaş – Altay Maç Bilgileri

Beşiktaş – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Mert Günok ve Kevin Nkoudou’nun sakatlıkları bulunuyor. Michy Batshuayi ise kart cezalısı. Altay’da Murat Akça kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Francisco Montero, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Atiba, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Güven Yalçın

Altay’ın İlk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım, Khaly Thiam, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

İddaa Tahmini

Beşiktaş’tan bu hafta galibiyet bekliyorum. Son 3 maçtan da beraberlik ile ayrılan Siyah Beyazlılar, bu hafta Altay’ı mağlup eder ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Altay’ı 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.