TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Giresunspor İddaa Tahmini 19.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 5 maçtır kazanamayan Giresunspor deplasmanda, Kayserispor’a karşı sürpriz arayacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Kayserispor ile Giresunspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Kayserispor galibiyetine 2.36, beraberlik tercihine 3.40, Giresunspor galibiyetine ise 3.30 verildiğini görüyoruz.

Kayserispor Dikkat Çekiyor 

Kayserispor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından 1 puan ile dönmeyi başardı. Miguel Cardoso’nun golüyle öne geçtiler ama sonlara doğru yedikleri golle 1 puana razı oldular. Kayserispor adına Galatasaray deplasmanında alınan 1 puan, hiç ena bir sonuç değil. Süper Lig’de bu sezon dikkat çeken takımlardan biri olan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, bu hafta Giresunspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı sürüyor. 

Giresunspor 5 Maçtır Kazanamıyor 

Giresunspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında puan almayı başaramadı. Chiquinho’nun golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Hakan Keleş’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise Kayserispor deplasmanına konuk olacak Giresunspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Giresunspor’da savunmadan Alexis Perez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor – Giresunspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Bernard Mensah’ın sakatlığı sürüyor. Giresunspor’da savunmadan Alexis Perez kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Bayazit, Onur Bulut, Majid Hosseini, Mert Çetin, Lionel Carole, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Emrah Başsan, Mame Thiam, Mario Gavranovic

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Douglas, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Esat Mala, Flavio, Magomed Suleymanov, Fousseni Diabate, Chiquinho, Ibrahima Balde

İddaa Tahmini

Giresunspor, son haftalarda çok etkisiz. Geçen hafta iç sahada, Fenerbahçe’ye 2-1 kaybettiler ve galibiyet hasretleri 5 maça çıktı. İç sahada etkili oynayan Kayserispor’a direnemezler. Hikmet Karaman ve ekibi, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.36

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor evinde, hata yapmadı. Alt sıralardaki Giresunspor’u 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.