İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.02.2022

21 Şubat Pazartesi günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Göztepe – Galatasaray: MS 2, 2.08 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; Göztepe, geçtiğimiz haftayı da mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hatayspor deplasmanına konuk olan İzmir ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise İzmir derbisinde Altay’a 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de son 2 maçından puan çıkartamayan Nestor El Maestro’nun öğrencileri, bu hafta konuk edeceği Galatasaray karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Düşme hattının 1 puan üzerinde bulunan Göztepe’de bu hafta Dzenan Burekovic sakat. Atakan Çankaya ise kart cezalısı. Galatasaray, üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında da galibiyet alamayan Galatasaray’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece 2 puan toplayabilen Domenec Torrent’in öğrencileri, düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor. Kabus gibi bir sezon geçiren Galatasaray’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta Göztepe’ye konuk olacak Galatasaray’da Omar Elabdellaoui, Fatih Öztürk ve Fernando Muslera sakat olan isimler. Galatasaray’ın şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Domenec Torrent yönetiminde henüz galibiyet alamadılar. Göztepe’de son haftalarda formsuz. Galatasaray’ın kazanarak moral bulacağını düşünüyorum.

Celta Vigo – Levante: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Cadiz deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. La Liga’da oynadığı son 4 maçta da mağlubiyet yaşamayan Eduardo Coudet’in ekibi, bu 4 maçlık süreçte 8 puan topladı ve çıkışını sürdürdü. Bu hafta ise Balaidos’da Levante’yi konuk edecekler.Son haftalarda iç sahada üst üste galibiyetler alan Celta Vigo, son 3 iç saha maçından da galibiyet ile ayrıldı. Levante maçı öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor. Levante, geçtiğimiz hafta  içi sürpriz bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Atletico Madrid deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndüler. Bu sezon La Liga’da 2. Galibiyetini alan Alessio’nun ekibi, kümede kalma umutlarını sürdürüyor. 14 puanı bulunan Levante’nin La Liga’da son sırada yer aldığını belirtelim. Bir üst sırada bulunan Alaves ile aralarında 6 puanlık fark var. Bu hafta Celta Vigo’ya konuk olacak Levante’de Sergio Postigo ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo, ligde oynadığı son 4 maçta 8 puan topladı. Balaidos’da üst üste 3 maçtır kazanıyorlar. Levante karşısında da Celta Vigo’dan galibiyet bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.01

Bets10 Bahis Oranı: 4.29