TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Galatasaray Bahis Tahmini 21.02.2022

21 Şubat Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri Göztepe ile Galatasaray’ın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye Süper Lig mücadelesi Türkiye saati ile 20:00‘de başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Rexbet, Göztepe galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.25, Galatasaray galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.60, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 2.07 oran veriyor.

Göztepe 2 Haftadır Mağlup

Hatayspor deplasmanında Halil Akbunar’ın golü mağlubiyete çare olamazken, 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan Göztepe, yediği son dakika golüyle evine 2-1’lik mağlubiyetle döndü ve ev sahibinin düşme hattı ile arasındaki puan farkı 1’e indi. Altay derbisini kaybederek, 4 haftalık galibiyet serisini kaybeden Nestor El Maestro’nun öğrencileri, Süper Lig sahnesinde zor günler yaşamaya devam ediyor. Sezonun ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Galatasaray’ı evinde konuk edecek olan Göztepe, rakibinin yaşadığı zor günleri fırsata çevirmek istiyor. Göztepe rakibinin sadece 2 puan gerisinde yer alırken, bu hafta kazanarak ligde kalmak adına dev bir adım atmak istiyor.

Galatasaray Kazanmak Zorunda

Galatasaray’da tehlike çanları çalıyor. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 biletini namağlup lider olarak cebine koyan Sarı Kırmızılılar, Süper Lig’de bir türlü aradığı başarıyı bulamazken, 12. sıraya kadar gerilemesinin ardından Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Göreve gelen Domenec Torrent ile puan kayıpları tam gaz devam ederken, yeni hocasıyla ilk 4 maçından sadece 2 puan çıkarabilen konuk ekip, toplamda 6 maçtır galibiyete hasret kalırken, yeni hocasıyla 15. sıraya kadar geriledi. Küme düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yer alan Galatasaray, bu hafta en yakın rakibi Göztepe karşısına deplasmanda çıkacak. Süper Lig tarihindeki en kötü sezonunu geçiren Sarı Kırmızılılar, artık tehlikeyi atlatmak için kazanmak zorunda. Galatasaray cephesinde olası bir puan kaybı, son 12 haftada konuk ekibi çok zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalmasına neden olacak.

Göztepe – Galatasaray Maç Bilgileri

Göztepe – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe cephesinde Dzenan Burekovic sakat. Atakan Çankaya kart cezalısı. Galatasaray’da ise Omar Elabdellaoui, Fatih Öztürk ve Fernando Muslera’nın sakatlığı bulunuyor.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Aytaç Kara, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Franco Di Santo.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: İnaki Pena, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Eric Pulgar, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Alexandru Cicaldau, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda son haftalardaki performanslarıyla galibiyet adına güven vermedi. İki takımında 3 puan parolasıyla çıkacağı mücadelede gol bulacağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 golün atıldığı zorlu mücadelede, Galatasaray kazanarak rahat bir nefes alırken, Göztepe ise düşme tehlikesini daha fazla hissetmeye başladı. İki takımda mücadelede beklediğimiz gibi gol katkısı verdi.