UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Manchester United İddaa Tahmini 23.02.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Manchester United deplasmanda, Atletico Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve EXXEn platformundan yayınlanacak.

Atletico Madrid ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.30, Manchester United galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atletico Madrid Avantaj Peşinde 

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde grupta çok etkili olamamıştı ama kötü sonuçlar almalarına rağmen gruptan çıkmayı başardılar. Porto, Liverpool ve Milan’ın yer aldığı grubu 2. sırada tamamlayan Diego Simeone’nin ekibi, son 16 turunda Manchester United ile eşleşti. Geçtiğimiz hafta sonu ise La Liga’da konuk oldukları Osasuna’yı 3-0 mağlup ettiler ve moral buldular. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Daniel Wass ve Matheus Cunha’nın sakatlıkları bulunuyor. Yannick Carrasco ise kart cezalısı.

Manchester United’da İlk 4 Umutları 

Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi grubunda Villarreal, Young Boys ve Atalanta ile karşı karşıya gelen Kırmızı Şeytanlar, grubunu 11 puan ile lider tamamladı ve son 16 turuna yükseldi. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta Elland Road’da konuk oldukları Leeds United’ı 4-2 ile geçerek üst üste 2. galibiyetini elde ettiler. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını sürdüren Ralf Rangnick’in ekibi, bu hafta içi Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid karşısında kazanarak avantaj yakalamak istiyor. Maç öncesinde Manchester United’da Mason Greenwood kadro dışı bırakıldı. 

Atletico Madrid – Manchester United Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Daniel Wass ve Matheus Cunha’nın sakatlıkları bulunuyor. Yannick Carrasco ise kart cezalısı. Manchester United’da Mason Greenwood kadro dışı bırakıldı.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Geoffrey Kondogbia, Angel Correa, Marcos Llorente, Thomas Lemar, Luis Suarez

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.21

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, galibiyeti hak etmişti ama olmadı. Wanda Metropolitano’da Manchester United ile 1-1 berabere kaldılar.