İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.02.2022

22 Şubat Salı günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar.

Başakşehir – Konyaspor: MS 1, 1.92 (iddaa) – 2.21 (Bets10) ; Başakşehir, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ileayrıldı. Yeni transfer Trezeguet, attığı 2 golle Başakşehir’i galibiyete taşıdı. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Başakşehir, bu hafta 2. Sıradaki Konyaspor’u konuk edecek. Konyaspor ile arasında 6 puanlık fark bulunan Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı bulunuyor. Konyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de şampiyonluk şansını zora sokan Yeşil Beyazlılar, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa’yı konuk etti ve rakibi ile 4-4 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Bir önceki hafta ise lider Trabzonspor deplasmanına 2-1 kaybetmişlerdi. Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe, Başakşehir ve Adana Demirspor gibi rakiplerin kazandığı haftada puan kaybeden İlhan Palut’un ekibi, bu hafta Başakşehir’e konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da eksik bulunmuyor. Başakşehir, maçın net favorisi. Konyaspor, son 2 maçından puan çıkartamadı ve düşüşe geçmeye başladılar. Başakşehir hata yapmaz ve 3 puanı alır.

Chelsea – Lille: MS 1, 1.20 (iddaa) – 1.32 (Bets10) ; Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de 3 puan alan takımlardan biriydi. Selhurst Park’ta konuk oldukları Crystal Palae’ı 1-0 mağlup ederek moral buldular. Lider Manchester City’nin mağlup olduğu haftada kazanan Thomas Tuchel’in ekibi, puan farkını 13’e indirdi. Şampiyonlar Ligi grubunda Juventus, Zenit ve Malmö ile karşılaşan Chelsea, son 16 turunda Lille ile karşılaşacak. Turun net favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Reece James, Hudson Odoi ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları sürüyor. Lille, geçtiğimiz sezonun çok uzağında bir performans gösteriyor. Geçen sezonu Fransa Ligue 1’de şampiyon tamamlayan Lille, bu sezon ise alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Metz’i konuk eden Lille, rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. Fransa Ligue 1’de 11. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’ye konuk olacaklar. Son haftalara vasat bir performans gösteren Lille’in bugün sürpriz yapabileceğini düşünmüyorum. Chelsea, Stamford Bridge’de kolay kolay kaybetmeyen bir takım. Son 16 turunda konuk edecekleri Lille’i mağlup ederler ve ilk maçtan avantajı kaparlar.

Villarreal – Juventus: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Villarreal, İspanya La Liga’da son haftalarda önemli sonuçlar almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 4-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da ilk 6 umutlarını sürdüren Unai Emery’nin öğrencileri, son 4 maçta 10 puan toplamayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde ise iyi bir performans göstererek grubu 2. Sırada tamamladılar. Manchester United, Atalanta ve Young Boys ile karşılaşan Villarreal, grupta 10 puan topladı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Son 16 turu ilk maçında, Villarreal’i konuk edecekler. Maç öncesinde Villarreal’de Francis Coquelin ve Gerard Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor. Juventus, geçtiğimiz hafta İtalya Serie A’da 2 puan bıraktı. Allianz’da Torino’yu konuk eden Juventus, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Serie A’da yenilmezlik serisini 12 maça çıkartan Massimiliano Allegri’nin ekibi, bu hafta Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Son 16 turunda Villarreal’e konuk olacak Juventus, turun favorisi olarak gösteriliyor. Chelsea, Malmö ve Zenit’in yer aldığı grupta 15 puan toplayan Juventus, grubunu lider bitirmişti. Villarreal maçı öncesinde Juventus’da Federico Chiesa ve Luca Pellegrini’nin sakatlıkları devam ediyor. La Ceramica’da gollü bir maç bekliyorum. Villarreal ve Juventus hücumda üretken takımlar. Kaliteli ayakları olan iki takımın maçında karşılıklı goller bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.96

Bets10 Bahis Oranı: 5.57