LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Celta Vigo İddaa Tahmini 26.02.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Celta Vigo deplasmanda, Atletico Madrid’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Atletico Madrid Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.65, beraberlik 4.05, Celta Vigo kazanır ise 1.70 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Moral Buldu 

Atletico Madrid, geçtğimiz hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk oldu. Rakibini 3-0 mağlup etmeyi başaran Diego Simeone’nin öğrencileri, 3 puana ulaşmayı başardı. Bir önceki hafta Wanda Metropolitano’da yaşanan Levante mağlubiyetini telafi ettiler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile 1-1 berabere kaldı ve tur umutlarını korudu. Bu hafta La Liga’da Celta Vigo’ya konuk olacak Atletico Madrid, kazanarak ilk 4 şansını devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Matheus Cunha Daniel Wass’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Celta Vigo Sürpriz Peşinde 

Celta Vigo, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Levante ile 1-1 berabere kaldılar. Cervi’nin golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiren Eduardo Coudet’in ekibi, son 5 maçta 9 puan toplayarak dikkat çekti. Bu hafta Wanda Metropolitano’da konuk olacakları Atletico Madrid karşısında da puan alarak, yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Celta Vigo’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Atletico Madrid – Celta Vigo Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Matheus Cunha Daniel Wass’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Geoffrey Kondogbia, Angel Correa, Marcos Llorente, Joao Felix, Luis Suarez

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın favorisi. Celta Vigo karşısında kazanırlar ve 2 hafta önce Levante karşısında yaşanana mağlubiyeti telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, haftayı 3 puan ile kapattı. Wanda Metropolitano’da Celta Vigo’yu 2-0 ile geçtiler.