LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Alaves Bahis Tahmini 26.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alaves deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Getafe ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Getafe kazanır 2.00, beraberlik 3.25, Alaves kazanır ise 4.55 olarak açıklanmış.

Getafe Favori Taraf

Getafe, bu sezon Alfonso Perez’de çok etkili sonuçlar alıyor. Son 2 ayda iç sahada mağlubiyet yaşamadılar. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Cadiz deplasmanına konuk olan Getafe, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Düşme hattının 3 basamak üzerinde yer alan Quique Flores’in ekibi, iç sahada ise üste üste 4 maçtır kazanmayı başarıyor. Öte yandan Alfonso Perez’de oynadıkları son 7 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Bu hafta Alaves’i konuk edecek Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Alaves Alt Sıralarda

Alaves, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Santiago Bernabeu’da konuk oldukları Real Madrid’e 3-0 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Jose Luis Mendilibar’ın ekibi, düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 25 haftada sadece 20 puan toplayabildiler ve 19. sıradalar. Bu hafta konuk olacakları Getafe deplasmanında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe – Alaves Maç Bilgileri

Getafe – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Jorge Cuenca, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Carlos Alena, Sandro Ramirez, Enes Ünal

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

İddaa Tahmini

Alaves, geçen hafta farklı kazanarak moral buldu ama bu hafta işleri zor. Getafe, iç sahada etkili bir takım. Alaves karşısında kazanırlar ve iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, önemli bir beraberlik aldı. Getafe karşısında kazanmaya yaklaştılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadele 2-2 sona erdi.