Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Saint Etienne İddaa Tahmini 26.02.2022

İddaa fikstüründe 26 Şubat Cumartesi akşamı bizleri PSG ile Saint Etienne‘nin 3 puan mücadelesi bekliyor. Fransa Ligue 1‘in 26. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 23:00‘te başlarken, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.16, beraberliğe 8.00, Saint Etienne galibiyetine ise 19.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

PSG 15 Hafta Sonra Mağlup

Fransa Ligue 1’in lideri PSG’ye deplasmanda büyük şok. Geçtiğimiz hafta 15 maçlık yenilmezlik serisiyle Nantes deplasmanına konuk olan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşü deplasmanda maça etkisiz başlarken ilk 45 dakikada tam 3 gol birden yedi ve 3-0 geriye düştü. İkinci yarıda daha etkili oynamayı başarsa da, Neymar’ın tek golü yeterli olmadı. Mücadelede Neymar kaçırdığı golle geri dönüşün önüne engel koyarken, PSG tam 15 maç sonra mağlup oldu. En yakın rakibinin 13 puan üzerinde liderliğini sürdüren ekip, Şampiyonlar Ligi’nde aldığı 1-0’lık Real Madrid zaferinin ardından, hata kredisini kullandı diyebiliriz. Şampiyonluğun en güçlü adayı olmaya devam eden PSG, Saint Etienne galibiyetiyle toparlanmak istiyor.

Saint Etienne Düşme Hattından Kurtuldu

Saint Etienne, Fransa Ligue 1’e sıkı sıkı tutundu ve bırakmıyor. Sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak kapatan konuk ekip, yeni transferleriyle son 4 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, 4 maçta toplanan 10 puan, Pascal Dupraz ve öğrencilerini düşme hattının 1 puan üzerine taşımayı başardı. Angers, Montpellier ve Clermont karşısında aldığı galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta evinde Strasbourg’u konuk eden Saint Etienne, Khazri’nin yıldızlaştığı mücadeleden 2-2’lik berabelrikle ayrıldı. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, tehlikeyi yakından hissetmeye devam ederken, lider karşısında sürpriz bir galibiyetle yükselişini sürdürmek istiyor.

PSG – Saint Etienne Maç Bilgileri

PSG – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Saint Etienne cephesinde ise Enzo Crivelli’nin sakatlığı bulunuyor.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Leandro Paredes, Marco Verratti, Leandro Parades, Angel Di Maria, Lionel Messi, Kylian Mbappe.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Macon, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde zorlu bir maça çıkacak olan PSG, evinde rahat skor üretmeyi başarırken, son haftaların formda takımı Saint Etienne karşısında kalesini gole kapatmakta zorlanır. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG’nin iç saha galibiyetiyle son bulan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede atılan karşılıklı gollerle yanılmadık. Kazananları tebrik ederiz.