Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Nice İddaa Tahmini 26.02.2022

Fransa Ligue 1‘in 26 haftası kapsamında, 4. sıradaki Strasbourg evinde 3. sırada yer alan Nice‘ı konuk edecek. 26 Şubat Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00‘da başlayacak mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4.

Bets10, Strasbourg galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Nice galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.03, 2.5 Alt 1.82 oran kazandırıyor.

Strasbourg Üst Sıraları Bırakmadı

Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Julien Stephane’nin öğrencileri Nantes ve Angers karşısında kalesini gole kapatarak, 1-0’lık galibiyetlere imza atarken, ev sahibinde savunmadaki başarı dikkat çekmişti. Geçtiğimiz hafta Saint Etienne deplasmanına konuk olan Strasbourg, savunma ve kalecinin büyük anlaşmazlığıyla 1-0 geriye düşerken, kısa sürede toparlanmış ve skoru 2-1’e getirmeyi başarmıştı. Avantajı lehinne çeviren Stephane’nin öğrencilerinde savunma zafiyetleri devam edince, mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Deplasmanda aldığı 1 puanla, Fransa Ligue 1’deki yerini korumayı başaran ev sahibi, Nice karşısına 4. sırada çıkacak ve kazanması halinde 3. sıradaki rakibin yakalayacak.

Nice Hasrete Son Verdi

Fransa Ligue 1’in 25. haftasında Angers ile karşı karşıya gelen Nice, Justin Kluivert’ın golüyle 1-0’lık galibiyete uzanırken, maç boyunca üstün bir futbol sergiledi. Oyunun tüm hakimiyetini elinde tutan konuk ekip, 180 dakika sonunda kalesini gole kapatmayı başarırken, aynı zamanda 180 dakikalık gol hasretine son vermeyi başardı. Clermont ve Lyon karşısında beklenmedik mağlubiyetler alan ve 2. sırayı Marsilya’ya kaptıran Christophe Galtier’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta kazanarak 3. sıradaki yerini korudu. Bu hafta en yakın rakibi Strasbourg karşısına moralli çıkacak olan Nice, kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Konuk ekip son 8 haftadan 6 kez galip ayrılmayı başardı.

Strasbourg – Nice Maç Bilgileri

Strasbourg – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Ismael Doukoure ve Maxime Le Marchand sakat. Nice cephesinde ise Jordan Amavi ve Youcef Atal’ın sakatlığı bulunuyor.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Perrin, Caci, Nyamsi, Ismaël Dimitri Lienard, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Daniliuc, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

İddaa Tahmini

Geçtiğimiz hafta evinde aldığı galibiyetle eski günlerine geri dönen Nice, galibiyetlerine en yakın rakibi Strasbourg karşısında devam edecek ve ligdeki yerini koruyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.85

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.30

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda 9 kişi kalan Nice, yakın rakiplerinden Strasbourg’a üstünlük kurmayı başaramadı. Golsüz beraberlikle sona eren mücadelede, deplasmanda 9 kişi oynayan Nice için kaybetmemek değerliydi.