Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Bologna Bahis Tahmini 26.02.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 26 Şubat Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:00‘de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 27. hafta mücadelesinde, Salernitana evinde Bologna‘yı konuk edecek.

Bets10, Salernitana galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.60, Bologna galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Salernitana Lidere Geçit Vermedi

Göreve geçtiğimiz hafta gelen Davide Nicola, Salernitana’nın galibiyet hasretini 5 haftaya çıkarmasına engel olamasa da, ilk maçına lider Milan karşısında çıkan teknik adam, oynattığı futbolla geçer not aldı. Milan karşısında 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalayan Salernitana, skoru koruyamazken, üst üste 3. beraberliğini aldı. En alt sırada yoluna devam eden ligin yeni temsilcisi, 25 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Ev sahibi ligde kalmak istiyorsa, son 12 haftalık fikstürde yükselişe geçmek zorunda. Salernitana’nın düşme hattının üzeri ile arasında 8 puan fark bulunuyor.

Bologna Evinde Kazandı

Bologna cephesinde geçtiğimiz haftaya Arnautovic damga vururken, Spezia karşısında 1-0 geriye düşen takımını sırtladı ve 3 puanı getiren isim oldu. Spezia karşısında maça kötü başlayan ve 1-0 geriye düşen konuk ekip, yıldız golcünün attığı 2 golle 3 puana uzandı. İtalya Serie A Ligi’dne 5 hafta sonra galip gelen konuk ekip, düşme hattı ile arasındaki puan farkını bitime 12 hafta kala 9’a çıkarmayı başardı ve rahat bir nefes aldı. Sezonun ilk yarısında 3-2 mağlup ettiği Salernitana ile karşı karşıya gelecek olan Bologna, deplasmanda kazanarak puan farkını açmak istiyor.

Salernitana – Bologna Maç Bilgileri

Salernitana – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Andrea Schiavone sakat. Bologna cephesinde Kingsley Michael, Nicolas Dominguez ve Federico Santander’in sakatlığı bulunuyor.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Mamadou Coulibaly, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Bologna’nın ilk 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Binks, Aebischer, Soumaoro, Theate, De Silvestri, Viola, Soriano, Svanberg, Arnautovic, Sansone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin alt sıralarından kurtulmak isteyen iki takımda, bu maçı yükseliş fırsatı olarak görüyor. Kazanmaya ihtiyacı olan tarafların 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda bu hafta buldukları 1’er golle 1’er puana razı geldi. Kazananları tebrik ederiz.