Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Aston Villa Bahis Tahmini 26.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Brighton evinde, Aston Villa karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Brighton Aston Villa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Brighton kazanır 2.32, beraberlik 3.35, Aston Villa kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Brighton’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Brighton, üst üste mağlubiyetler yaşıyor. 2 hafta önce Old Trafford’da Manchester United’a 2-0 kaybeden Graham Potter’ın ekibi, geçtiğimiz hafta sonu ise AMEX’de konuk ettiği Watford’a 1-0 mağlup oldu. Watford karşısında alınan bu mağlubiyet hiç beklenen bir sonuç değil. Son 2 maçında gol atamadan mağlup olan Brighton, bu sezon Premier Lig’de ilk kez üst üste 2 mağlubiyet yaşadı. Bu hafta ise iç sahada, Aston Villa’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları sürüyor. 

Aston Villa’dan Beklenmedik Mağlubiyet 

Aston Villa, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Villa Park’ta konuk ettikleri Watford’a 1-0 kaybettiler. Bu mağlubiyet ile beraber Aston Villa’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Steven Gerrrard’ın ekibi, Premier Lig’de 13. sıraya kadar geriledi. Bu hafta ise AMEX’de Brighton’a konuk olackalar. Sezonun ilk yarısında Villa Park’ta 2-0 kazanan Aston Villa, Brighton deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Marvelous Nakamba’nın sakatlığı sürüyor. 

Brighton – Aston Villa Maç Bilgileri

Brighton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jeremy Sarmiento ve Enock Mwepu’nun sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da Marvelous Nakamba’nın sakatlığı sürüyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Marc Cucurella, Pascal Gross, Aaron Connoly, Jakub Molder, Alexis Mac Allister,, Leandro Trossard, Neal Maupay

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Jacob Ramsey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

İki takımda geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Zayıf rakipleri karşısında skor üretemeden mağlup oldular. Bu zorlu mücadelede de yüksek skor beklemiyorum. Tercihim 2.5 gol altı.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.61

Rexbet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.81

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa, haftayı 3 puan ile kapattı. Brighton’ı deplasmanda 2-0 ile geçtiler ve moral buldular.