Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Watford İddaa Tahmini 26.02.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Kümede kalma savaşı veren Watford deplasmanda, Manchester United’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Manchester United ve Watford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 1.35, beraberlik 5.35, Watford kazanır ise 9.60 olarak açıklanmış.  

Manchester United Net Favori 

Manchester United, geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisindeydi. Son 16 turunda Atletico Madrid’e konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Oyuna sonradan giren Elanga’nın golüyle 1-1’i bulan Manchester United, İngiltere’ye moralli döndü. Premier Lig’de ise son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Ralf Rangnick’in ekibi, Watford karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Manchester United’da Mason Greenwood’un kadro dışı olduğunu belirtelim. 

Watford Evinde Kaybetti 

Watford, geçtiğimiz hafta içi erteleme maçında Crystal Palace’ı konuk etti. Vicarage Road’da rakibine 4-1 kaybettiler. Premier Lig’de bu sezon 18 puan toplayabilen Watford, kümede kalma savaşı veren takımlardan biri. Geride kalan 25 haftada sadece 4 galibiyetleri var. Roy Hodgson yönetiminde de ilk galibiyetlerini, 2 hafta önce Aston Villa deplasmanında aldılar. Bu hafta ise Old Trafford’da Manchester United’a konuk olacak Watford’un işi son derece zor. Maç öncesinde Watford’da Oghenakaro Etebo ve Nicolas Nkoulou’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United – Watford Maç Bilgileri

Manchester United – Watford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Mason Greenwood’un kadro dışı olduğunu belirtelim. Watford’da Oghenakaro Etebo ve Nicolas Nkoulou’nun sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Watford'un ilk 11’i Belli mi?

Watford’un muhtemel kadrosu: Daniel Bachmann, Kiko Femenia, Troost-Ekong, Craig Cathcart, Danny Rose, Moussa Sissoko, Juraj Kucka, Imran Louza, Cucho Hernandez, Joao Pedro, Joshua King

İddaa Tahmini

Manchester United, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 6 puan topladı. Bu hafta Watford karşısında da rahat bir galibiyet almaları bekleniyor. Watford’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.21

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.35

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United’ın rahat kazanması bekleniyordu ama olmadı. Old Trafford’da Burnley ile yenişemediler.