Fiorentina Juventus İddaa Tahmini 02.03.2022

TRT Spor ekranlarından 2 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan İtalya Kupası Yarı Final mücadelesinde, Fiorentina ile Juventus kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Artemio Franchi Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.90, beraberliğe 3.50, Juventus galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Fiorentina Rövanşı Almak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan, İtalya Kupası’nda ise Atalanta’yı deplasmanda 3-2 mağlup eden Fiorentina, geçtiğimiz hafta 3 maçlık galibiyet serisinin ardından Sassuolo deplasmanından son dakika golüyle mağlup oldu. Yeni transfer Piatek 7 maçta 5 gollük harika performansıyla göz doldururken, Vlahovic’in yokluğunu aratmadı. Sassuolo depalsmanında 10 kişiyle beraberlik golünü bulan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, bitime saniyeler kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. 8. sıraya gerileyen ev sahibi, İtalya Kupası’nda finale bir adım kala hata yapmak istemiyor. Ev sahibi ligde Juventus’a deplasmanda 10 kişiyle 1-0 mağlup olmuştu. Floransa’daki rövanş maçında Fiorentina kazanarak tur kapısını aralamak istiyor.

Juventus Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nde Juventus rüzgarları esiyor. Konuk ekip son 13 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, geçtiğimiz hafta Empoli deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle birlikte, lider ile arasındaki puan farkını 7’ye indirmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçından ise beraberlikle dönen Juventus, avantajı ele almayı başarırken, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Yarı Final Turu’nun ilk maçında Fiorentina deplasmanına konuk olacak olan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, ligde 1-0 mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Devre arası transfer döneminde rakibinin yıldız golcüsü Vlahovic’i renklerine bağlayan konuk ekip, güçlenen kadrosu ve son haftalardaki harika performansıyla, turun favorisi olarak gösteriliyor. JUVE ilk maçtan en az beraberlikle dönerek, final kapısını aralamak istiyor.

Fiorentina – Juventus Maç Bilgileri

Fiorentina – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Guida. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Juventus cephesinde ise Giorgio Chiellini, Federico Chiesa, Daniele Rugani, Paulo Dybala ve Federico Bernardeschi’nin sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina’nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Maleh, Saponara, Alfred Duncan, Jose Callejon, Nicolas Gonzalez, Krzysztof Piatek.

Juventus’un ilk 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, De Ligt Pellegrini, Danilo, Cuadrado, McKennie, Arthur, Denis Zakaria, Moise Kean, Dusan Vlahovic, Morata.

İddaa Tahmini

İtalya Kupası’nda golcülerin düellosu. Vlahovic yeni formasıyla evine dönüyor. Fiorentina’da ise yeni yıldız Piatek takıma geldiği günden beri harika bir katkı verdi. Golcülerin düellosunda iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Lorenzo Venuti oldu ve kendi kalesine attığı golle Juventus’un galip gelmesine neden oldu. Maç boyunca zor anlar yaşayan JUVE, deplasmanda şans faktörüyle kazandı.