İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.03.2022

2 Şubat Çarşamba akşamı Almanya DFB Kupası Çeyrek Final kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Hannover 96 – Leipzig: MS 2, 1.29 (iddaa) – 1.40 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 2 Şubat Çarşamba günü yer alan Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Hannover 96 ile Leipzig karşı karşıya gelecek. Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30. Almanya DFB Kupası’nda Mönchengladbach engelini farklı galibiyetle geçmeyi başaran Hannover 96, Son 16 Turu’nun en iyi performanslarından birine imza attı. Bayern Münih’i 5-0’lık zaferle saf dışına itmeyi başaran rakibini iç sahada 3-0 mağlup eden Hannover 96, kupada çıktığı 3 maçta 10 gol atmayı başarırken, rakiplerine gol şansı vermedi. Almanya 2. Bundesliga’nın orta sıralarında yer alan ev sahibi, ligde bulamadığı başarıyı kupada buldu. Ligde son 2 maçta 5 gol atıp 2 galibiyet alan Christoph Dabrowski’nin öğrencileri, kalesinde ise gole izin vermedi. Ev sahibi çeyrek final öncesi formda. Konuk ekip Leipzig, rakibi gibi Almanya DFB Kupası’nda 3 turu birden gol yemeden geçmeyi başardı. Sandhausen, Babelsberg ve Hansa Rostock karşısında galibiyetler alan Leipzig, attığı 7 gole karşılık, 270 dakikadan gol yemeden çıktı. Almanya Bundesliga temsilcisi son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. Göreve sezon ortasında gelen Domenico Tedesco takımını son 7 haftada 6 galibiyete taşıdı. 4. sıraya kadar yükselmeyi başaran Leipzig, son 3 hafta Köln, Hertha Berlin ve Bochum karısında üst üste galibiyetler aldı. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmeyi başaran Leipzig, son haftalardaki form grafiğiyle Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluğun en net favorisi olarak kupa serüvenine devam ediyor. Hoca değişikliğinin ardından yükselişe geçmeyi başaran Leipzig, finale 2 adım kala şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelirken, DFB Kupası’nda kazanma alışkanlığını sürdürecektir.

Bochum – Freiburg: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Almanya Bundesliga temsilcileri Bochum ile Freiburg, DFB Kupası Çeyrek Final kapsamında karşı karşıya gelecek. 2 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:45’te start alacak maçın yayın ekranı Spor SMART 2. Bochum, Almanya Bundesliga’da haftayı mağlubiyetle kapattı. Ev sahibi Leipzig karşısına 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkarken, maç boyunca formda rakibine direnç göstermeyi başarsa da, bitime 8 dakika kala yediği golle 1-0 mağlup oldu ve seriyi kaybetti. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcisi 24 hafta sonunda kendisine 11. sırada yer bulurken, şuana dek düşme tehlikesinden uzak kalmayı başardı. Almanya DFB Kupası’nda ise önemli bir başarı elde eden Thomas Reis’in öğrencileri, Wuppertale, Augsburg ve Mainz’i elemeyi başarırken, çeyrek final turunda Freiburg ile eşleşti. Bochum son haftalarda kolay maç kaybetmiyor. Freiburg, Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında iyi bir iç saha performansı ortaya koyarken, Hertha Berlin engelini zorlanmadan geçti. Grifo, Schade ve Höler’in golleriyle zafere ulaşan konuk ekip, 3-0’lık galibiyetle DFB Kupası’na moralli çıkacak. Almanya Bundesliga’da 2 haftadır kazanan, 3 maçtır kaybetmeyen Freiburg, DFB Kupası serüvenine ise Würzburger galibiyetiyle başlarken, Osnabrück ve Hoffenheim engellerini geçerek çeyrek finalist olmayı başardı. Almanya Bundesliga’nın 5. sırasında yer alan Freiburg, zaman zaman düşüşe geçse de, iki kulvarda birden bu sezon iyi performanslar sergiliyor. Almanya Bundesliga temsilcileri Bochum ve Freiburg, son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. İki takımında DFB Kupası kapsamında bu hafta skor üreteceğini düşünüyorum.

Hamburg – Karlsruher: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; 2 Şubat Çarşamba akşamı Almanya DFB Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadelede, Hamburg ile Karlsruher karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı Spor SMART 2. Hamburg cephesinde 7 haftalık mağlubiyet serisi lider Werder Bremen karşısında 3-2’lik mağlubiyetle son buldu. Liderin 4 puan gerisinde kalan Tim Walter’in öğrencileri, büyük bir şansı taraftarı önünde kaçırdı. Almanya 2. Bundesliga’da 24 haftadan 10 galibiyet, 11 beraberlikle 41 puan toplamayı başaran ve şampiyonluk umutlarını sürdüren Hamburg, Almanya DFB Kupası’nda ise sırasıyla Braunschweig, Nürnberg ve Köln’ü elemeyi başardı. Çeyrek finalist olmayı başaran ev sahibi, 2. Bundesliga’da beraber mücadele ettiği Karlsruher karşısında, iç saha avantajıyla galibiyet arayacak. Karlsruher, Almanya DFB Kupası’nda sırasıyla Lotte, Bayer Leverkusen ve 1860 Münih’i gerisinde bırakmayı başarırken, 2. Bundesliga’da beraber mücadele ettiği Hamburg ile çeyrek finalde eşleşti. Kupada aldığı Bayer Leverkusen galibiyetiyle dikkat çeken konuk ekip, Christian Eichner yönetiminde 2. Bundesliga’da ise aradığı başarıyı bulamadı. Bitime 10 hafta kala 33 puanla 9. sırada yer alan Karlsruher, lig serüvenine rahat bir konumda devam ediyor. Küme düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaran ekip, Almanya DFB Kupası’nda yoluna devam etmek istiyor. Konuk ekip ligde son 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkmayı başardı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda 2. Bundesliga’da birbirlerine diş geçirmeyi başaramadı. DFB Kupası Çeyrek Final Turu’nda karşı karşıya gelecek olan taraflar, 90 dakika sonunda birbirlerine gol atmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 3.13

Bets10 Bahis Oranı: 4.17