TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Giresunspor Bahis Tahmini 05.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Giresunspor deplasmanda, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Çaykur Rizespor Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Çaykur Rizespor kazanır 2.90, beraberlik 3.40, Giresunspor kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Çaykur Rizespor 5 Maçtır Kazanamıyor

Çaykur Rizespor, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından puan alamadı. 2 kez öne geçtikleri karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Karadeniz ekibi, son 5 maçından da galibiyet çıkartamadı. Yeni hocası Bülent Korkmaz yönetiminde de ilk Süper Lig maçında puan almayı başarmadılar. Bu hafta ise Karadeniz derbisinde Giresunspor’u konuk edecek Çaykur  Rizespor, kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Fernando Boldrin ve Fabricio Baiano kart cezalısı.

Giresunspor 6 Maç Sonra Kazandı

Giresunspor, 4 maçlık mağlubiyet serisine geçen hafta son verdi. İç sahada konuk ettikleri Göztepe’yi 3-1 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar. Düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Karadeniz ekibi, Süper Lig’de 17. Sırada yer alıyor. 6 maç aradan sonra Süper Lig’de galibiyet ile tanışan Hakan Keleş’in öğrencileri, kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Bu hafta ise Karadeniz derbisnide Çaykur Rizespor’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Giresunspor’da Erol Can Akdağ sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Çaykur Rizespor – Giresunspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Fernando Boldrin ve Fabricio Baiano kart cezalısı.

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Tarık Çetin, Gökhan Gönül, Sebastian Holmen, Carlos Ponck, Eren Albayrak, Gedson Fernandes, Ronaldo Mendes, Yannick Bolasie, Tyler Boyd, Deniz Hümmet, Joel Pohjanpalo

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Douglas, Alexis Perez, Aziz Behich, Flavio, Magomed Suleymanov, Serginho,, Fousseni Diabate, Chiquinho, Umut Nayir

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor, haftayı 3 puan ile kapattı. Çaykur Rizespor deplasmanında 2-1 kazandılar ve kümede kalma umutlarını sürdürdüler.