İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 05.03.2022

5 Mart Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Cagliari – Lazio: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 28. hafta heyecanı yaşanırken, 5 Mart Cumartesi akşamı Cagliari evinde Lazio’yu konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Geçtiğimiz hafta Torino deplasmanında Bellanova ve Deiola’nın golleri Cagliari’ye galibiyeti getirdi. Son 5 haftadan namağlup çıkmayı başaran Walter Mazzarri’nin öğrencileri, 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamayı başarırken, düşme potasının 3 puan üzerine çıkmayı başardı. Ev sahibinin son 5 maçında karşılıklı goller atılırken, sezon başından beri kötü savunma performansına çare bulamayan Cagliari, çareyi hücum hattındaki etkisini arttırarak buldu. Sezonun ikinci yarısında İtalya Serie A Ligi’ne sıkı sıkı tutunan ev sahibinde, bu hafta tehlike devam ediyor. Küme düşme potasının hala en yakın rakibi olarak yoluna devam eden Cagliari, sezonun ilk yarısı deplasmanda geçit vermediği ve 2-2 berabere kaldığı Laio’yu evinde konuk edecek. Lazio cephesinde seri derbi mağlubiyetiyle sona erdi. Evinde ağırladığı Napoli karşısında Immobile ile gol fırsatlarını cömertçe harcayan Lazio, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 87. dakikada Pedro’nun enfes golüyle beraberliği yakalarken, üstünlüğünü sadece 2 dakika koruyabildi ve son dakika golüyle mağlup oldu. İtalya Serie A Ligi’nde tam 5 maç sonra mağlup olan konuk ekip, 27 hafta sona erdiğinde 7. sıraya kadar geriledi. Napoli mağlubiyeti öncesi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda Porto ile karşı karşıya gelen Sarri’nin öğrencileri, ilk maçta 2-1 kaybettiği rakibi karşısında rövanş maçını 2-2’lik beraberlikle noktalayınca, konuk ekibin Avrupa defteri kapandı. Lige odaklanan Lazio, kısa sürede toparlanmak istiyor. Son 2 maçını kaybeden Lazio, Avrupa yorgunu olarak ligde mağlup olurken, 5 maçlık seriyi kaybetti. Lazio derbi mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atacak ve deplasmandan 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Udinese – Sampdoria: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; 5 Mart Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi fikstüründe bizleri Udinese ile Sampdoria’nın 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde üst üste beraberlikler aldı. Lazio ilk 1-1 berabere kaldıktan sonra Milan deplasmanına konuk olan Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, 1-0 geriye düştüğü mücadelenin ikinci yarısında Udogie ile beraberliği buldu. Rakbini liderlik koltuğundan etmeyi başaran Udinese, son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirse de, 2 haftadır sergilediği futbolla bizlere kolay lokma olmadığını ispatladı. 14. sırada yer alan ve düşme hattı ile arasında 5 puan fark bulunan ev sahibi, puan kayıpların sona taraftarı önünde son vererek, düşme hattı ile puan farkını açmak istiyor. Son 5 hafta İtalya Serie A Ligi’nde Marco Giampaolo yönetiminde mücadele eden Sampdoria, yeni hocasıyla deplasmanda önemli puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, deplasmanda üst üste 4. yenilgisini aldı. Kötü dış saha karnesiyle kümede kalma mücadelesi vermek zorunda olan Samdoria, İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, düşme hattından sadece 4 puan uzaklıkta. En yakın rakiplerinden Udinese karşısına deplasmanda çıkacak olan Sampdoria için deplasmanda kötü gidişata son vermek için önünde çok büyük bir fırsat var. Konuk ekip kazanarak hem deplasman kabusuna son verme hem de en yakın rakibinin üzerine çıkma fırsatıyla 28. haftada mücadele edecek. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. Savunmada önemli hatalara imza atan iki takımında bu hafta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Roma – Atalanta: İY 0, 2.04 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 5 Mart Cumartesi akşamı derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli rakip Roma ile Atalanta’nın 3 puan mücadelesi, Türkiye saati ile 20:00’de start alırken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Dev maça Olimpico Stadı ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Spezia deplasmanında rakip kaleyi abluka altına alan Roma, aradığı golü son dakikada buldu. Abraham’ın penaltı golüyle 3 puana uzanan Roma, maç boyunca çok daha net pozisyonlarda rakip kaleciyi geçmeyi başaramamıştı. Oyunu tek hakimi olmayı başaran Jose Mourinho’nun öğrencileri, 3 haftalık beraberlik serisinin ardından gelen galibiyetle üst sıralara tutunmaya devam etti. Son 6 haftalık Serie A Ligi fikstüründen 3 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılan Roma, 6. sırada kendisine yer bulurken, bu hafta 5. sırada yer alan ve kendisinden 3 puan üzerinde bulunan Atalanta’yı sahasında konuk edecek. Roma’da tek hedef galibiyet. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Atalanta rüzgarları esti. Evinde ağırladığı Sampdoria karşısında 4-0’lık galibiyete uzanan konuk ekip, 5 maçtır devam eden puan kayıplarına son verdi ve şampiyonluk yarışında yeniden ben de varım demeyi başardı. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Avrupa dönüşü harika bir galibiyete imza attı. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu kapsamında Olympiakos engelini hem iç sahada hem de deplasmanda galibiyetlerle geçmeyi başaran konuk ekip, iki kulvarda birden etkisin geri kazandı. 5. sırada yoluna devam eden Atalanta, sezonun ilk yarısında 4-1 mağlup olduğu Roma karşısına çıkacak. Konuk ekipte üst üste gelen galibiyetler moralleri yerine getirdi. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu derbide, Roma ve Atalanta son maçta aldıkları net galibiyetlerle formda. Üst sıraların iddialı takımları bu hafta ilk 45 dakikada birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacak ve devre arasına beraberlikle girecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.26

Bets10 Bahis Oranı: 8.74