İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 05.03.2022

5 Mart Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak derledik. Bol şanslar

Nice – PSG: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 27. hafta heyecanı devam ederken, haftanın öne çıkan karşılaşmasında 3. sıradaki Nice evinde lider PSG’ni konuk edecek. beIN SPORTS 2 ekranlarından 5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak maçın hakemi Willy Delajod. Fransa Ligue 1’in 26. haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Nice, isabetli şut dahi atamadığı mücadeleden 9 kişiyle 1 puan çıkarmayı başardı. Christophe Galtier ve öğrencileri maç boyunca kalesinde zor anlar yaşarken, tecrübeli file bekçisi Benitez yıldızlaştı ve 1 puanın alınmasında kilit rol oynadı. Hücum hattında ise hiçbir varlık gösteremeyen Nice, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybetti. Liderin 16 puan gerisine düşen ev sahibi, 5 maçlık galibiyet serisinin ardından düşüşe geçerken, 2 hafta önce alınan Angers galibiyetinin ardından, Nice cephesinde düşüş devam etti. Nice son 4 haftada sadece 1 gol atabildi. PSG konuk olduğu Nantes deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönerken, konuk ekibin 4 maçlık galibiyet, 15 maçlık ise yenilmezlik serisi sona ermişti. Şampiyonlar Ligi’nde alınan Real Madrid zaferinin ardından büyük bir şokla karşı karşıya kalan PSG, geçtiğimiz hafta evinde Saint Etienne’yi 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup etmeyi başardı ve eski günlerine geri döndü. En yakın rakibinin 15 puan üzerinde Ligue 1 liderliğini sürdüren Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, Neymar’ın takıma dönmesiyle birlikte iki kulvarda birden yoluna doludizgin devam ediyor. En yakın rakiplerinden Nice ile deplasmanda karşılaşacak olan PSG, sezonun ilk yarısında ezeli rakibiyle golsüz berabere kalmıştı. Toparlanmak isteyen Nice, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan PSG karşısında fırsatları değerlendirmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımında 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Lens – Brest: MS 1, 1.52 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; beIN SPORTS 2 ekranlarından 5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 27. hafta mücadelesinde, Lens’in konuğu Brest. Angers deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başaran Lens, Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisini 3 maça çıkardı. Son 3 haftadan 7 puanla çıkmayı başaran ev sahibi, Bordeaux ve Angers karşısında kaanırken, Lyon ile berabere kaldı. 40 puanla 6. sırada yer alan ve Avrupa potasını zorlamaya devam eden Franck Haise’nin öğrencileri, yükselen hücum performansıyla son haftalarda güven vermeye başladı. Bu sezon 13 iç saha maçından sadece 2 mağlubiyet alan Lens, taraftarı önünde çok daha iyi performanslar sergiliyor. Üst sıralar için önemli bir adım atan ev sahibi, etkisini Brest karşısında sürdürmek istiyor. Brest son haftalarda düşüşte. Konuk ekip sezonun ikinci yarısı itibariyle alt sıralara demir atarken, son 9 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Troyes karşısında 2 hafta önce alınan 5-1’lik galibiyetle umutlanan Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, önce Reims ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, ardından geçtiğimiz hafta evinde Lorient’e 1-0 kaybetti. Lorient gibi ligde kalma mücadelesi veren bir rakip karşısında hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip, 10 kişi tamamladığı 90 dakikada rakip kaleye isabetli şut dahi atamadı. Kötü bir hafta geçiren Brest, Lens deplasmanında güven vermedi. Fransa Ligue 1’de 3 maçtır kaybetmeyen ve 6. sıraya yükselen Lens, Avrupa için yeniden umutlanırken, son haftalarda etkisiz kalan Brest’e puan kaptırmayacak ve haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Hertha Berlin – Frankfurt: MS 2, 1.88 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; 5 Mart Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga’da 25. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 17:30’da, Hertha Berlin ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5. Hertha Berlin cephesinde galibiyet hasreti tam 7 haftaya çıkarken, Tayfun Korkut ve öğrencileri kendisini Play Out hattının içerisinde buldu. Göreve Tayuf Korkut’u getirdikten sonra, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çabalarına girişen ev sahibi, yeni hocasıyla son 7 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçirdi ve kötü gidişata çare bulamadı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hertha Berlin, son haftaların en formsuz takımları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Freiburg deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, 25. hafta öncesinde güven vermekten uzak kaldı. Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında lider Bayern Münih ile karşı karşıya gelen Frankfurt, iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, Wofsburg ve Köln mağlubiyetlerinin ardından düşüşünü sürdürdü. Tam 270 dakikadır gole hasret olan Oliver Glasner’in öğrencileri, 10. sıraya kadar geriledi ve üst sıralardan uzak kaldı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Frankfurt, önümüzdeki hafta içi Son 16 Turu’nda boy gösterecek. Ligden büyük ölçüde umudunu kesen konuk ekip, rotasını Avrupa’ya çevirdi. Frankfurt göreve sezon başında gelen Glasner ile sergilediği 24 haftalık lig fikstürünün ardından, galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Frankfurt 3 maçlık galibiyet hasretiyle Hertha Berlin deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip ligin zayıf halkalarından Hertha Berlin’i deplasmanda mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.34

Bets10 Bahis Oranı: 6.02