İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 05.03.2022

Almanya Bundesliga’da 25. hafta heyecanı yaşanırken, 5 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayern Münih – Bayer Leverkusen: İY 0, 2.60 (iddaa) – 2.95 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 5 Mart Cumartesi günü yer alan Almanya Bundesliga 25. hafta mücadelesinde, iki ezeli rakip Bayern Münih ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Dev maç beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’nın  24. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Bayern Münih, gol perdesini açmakta zorlanırken, 71. dakikada skoru belirleyen isim Leroy Sane oldu ve takımına deplasmanda galibiyeti getirdi. Fürth karşısında alınan 4-1’lik net galibiyetle toparlanan Nagelsmann’ın öğrencileri, 3 hafta önce alınan 4-2’lik Bochum mağlubiyetinin etkilerini üzerinden kısa sürede attı. Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna devam eden Bayern Münih, en yakın rakibi Dortmund’un 8 puan üzerinde yer alırken, bu hafta ezeli rakibi Bayer Leverkusen’i sahasında konuk edecek. Ev sahibi zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Bayer Leverkusen derbisinin ardından Nagelsmann ve ekibi Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Salzburg ile karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Arminia Bielefeld ile karşı karşıya gelen Bayer Leverkusen, Lucas Alario’nun golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda sahneye Moussa Diaby çıktı ve 2 golle farkı 3’e çıkardı. Mainz deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından 3-0’lık net bir galibiyetle güven tazelemeyi başaran Bayer Leverkusen, son haftalardaki etkisini kaldığı yerden sürdürdü. Son 6 haftada 5 galibiyet alan konuk ekip, 6 maçta attığı 21 golle Bundesliga’da dikkat çekiyor. 3. sırada yer alan Bayer Leverkusen, zirvenin 18 puan gerisinde kalarak şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybetse de, üst sıraları bırakmıyor. Konuk ekip formda golcüleriyle sezonun ikinci yarısında kolay lokma değil. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Bayern Münih ve Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Hafta içi Avrupa’da boy gösterecek olan iki takımında bu hafta birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanacağını ve devre arasına beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

Leipzig – Freiburg: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 5 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga’nın 25. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 4. Almanya Bundesliga’nın son 7 haftasında Leipzig’i mağlup edebilen tek takım lider Bayern Münih oldu. 6 maçtan ise 6 galibiyetle ayrılan Domenico Tedesco’nun öğrencileri, Freiburg karşısında ligdeki 3 maçlık galibiyet serisiyle çıkacak. Son 3 haftada Köln, Hertha Berlin ve Bochum’u mağlup eden ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise Real Betis’i mağlup etmeyi başarmıştı. İki kulvarda birden vites yükselten Leipzig, geçtiğimiz hafta ise Almanya DFB Kupası’nda Hannover 96’yı deplasmanda 4-0 mağlup ederek, yarı finalist olmayı başardı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte yükselişe geçen Leizpig, şampiyonluk yarışı için geç açılsa da, uzun süredir 3 kulvarda birden iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın 24. haftası evinde Hertha Berlin’i konuk eden Freiburg, taraftarı önünde çok net bir galibiyete imza atarken, üst üste 2. kez Bundesliga’da haftayı 3 puanla kapattı. Augsburg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönüşün ardından, Hertha Berlin engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Christian Streich’in öğrencileri, bu sürece birde Almanya DFB Kupası galibiyeti sıkıştırdı. Geride bıraktığımız hafta içi Bochum’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek yarı finalist olmayı başaran Frebiurg, iki kulvarda birden yükselişte. Almanya Bundesliga’nın 5. sırasında yer alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakibi Leipzig ile karşılaşacak. Son haftaların yükselen yıldızı Leipzig, harika performans grafiğiyle taraftarı önünde güven veriyor. Leipzig’in bu hafta en yakın rakibi karşısında kazanacağını düşünüyorum.

Wolfsburg – Union Berlin: MS 1, 1.86 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 5 Mart Cumartesi akşamı yer alana Almanya Bundesliga 25. hafta mücadelesinde, Wolfsburg ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 17:30. Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanında maça hızlı başlayan Wolfsburg, ilk 33 dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, skoru koruyamadı. Lacroix’in kırmızı kartıyla 70. dakikada 10 kişi kalan ev sahibi, bitime saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Son 4 haftadan 7 puan çıkarmayı başaran ve düşme hattının 5 puan üzerine çıkan Wolfsburg, sezonun ikinci yarısı itibariyle yükselişe geçti. Ev sahibi Bundesliga tarihindeki en kötü sezonlarından birini geçirse de, ara transfer döneminde yaptığı doğru hamlelerle düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında Wolfsburg deplasmanına konuk olacak olan Wolfsburg, sezonun ilk yarısında 2-0 mağlup etmeyi başardığı rakibi karşısına, geçtiğimiz hafta aldığı 3-1’lik Mainz galibiyetiyle moralli çıkacak. Augsburg, Arminia Bielefeld ve Dortmund karşısında gol dahi atamadan mağlup olan konuk ekipte, 270 dakikalık gol hasretine son veren isimler Haraguchi, Becker ve Awoniyi oldu. 24 haftadan 10 galibiyet, 7 beraberlikle 37 puan toplamayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, sezonun son 10 haftasına girilirken, 7. sırada yer alıyor. Avrupa umutlarını koruyan Union Berlin, Wolfsburg karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini yakından hissetmesiyle birlikte yükselişe geçen Wolfsburg, henüz tehlikeyi atlatabilmiş değil. Ev sahibi iç saha etkisiyle Union Berlin karşısında kazanmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 6.77

Bets10 Bahis Oranı: 9.78