TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Trabzonspor Bahis Tahmini 06.03.2022

Türkiye Süper Lig sahnesinde 6 Mart Pazar günü derbi heyecanı yaşanıyor. Dev maçta Fenerbahçe evinde Trabzonspor‘u konuk edecek. İki ezeli rakip Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelirken, mücadele Türkiye saati ile 19:00‘da, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.45, Trabzonspor galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.94, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Hedefsiz Fenerbahçe Derbiyi Kazanmak İstiyor

Fenerbahçe, Victor Perreira ile sezona rüya gibi başlangıç yaparken, ilk 8 haftadan tek mağlubiyetle lider çıkmayı başarmıştı. Milli ara dönüşü Trabzonspor mağlubiyetiyle liderliği kaybeden Sarı Lacivertliler, bir daha toparlanamadı. Teknik adam değişikliğine giden Fenerbahçe, göreve İsmail Kartal’ı getirirken, 3 kulvarda birden yarıştan koptu. Kötü gidişatlar birlikte taraftarından yoğun bir protesto gören Sarı Lacivertliler, lider Trabzonspor’u iç sahada mağlup ederek, eski iç saha atmosferine geri dönmek istiyor. Kaleci Altay Bayındır’ın sakatlıktan dönüşüyle birlikte üst üste galibiyetlere imza atan Fenerbahçe, son 3 haftada Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti. Genç yıldız Arda Güler’in performansı ev sahibi umutlandırırken, Fenerbahçe 2. sıra ile arasındaki puan farkını 3’e indirmeyi başardı. Tam 16 hafta sonra üst üste 3 galibiyet alan ev sahibinde derbi öncesi moraller yerinde.

Trabzonspor Adım Adım Şampiyonluğa

Trabzonspor şampiyonluk havasına girdi. Türkiye Süper Lig’de son 11 haftaya girilirken en yakın rakibinin 17 puan üzerinde yer alan Bordo Mavililer, yolu yarıladı diyebiliriz. Kalan 11 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik hakkı bulunan konuk ekip, 27 hafta sonunda sadece Antalyaspor’a mağlup olurken, 20 galibiyet, 6 beraberliğe imza attı. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Edin Visca, 8 maçta 6 gollük katkısıyla şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sağlarken, Trabzonspor son 5 maçından galip çıkmayı başardı. Sezonun ilk yarısı 3-1 mağlup ettiği Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanırken, 3 puandan ziyade sergilenen geri dönüş liderde moralleri yerine getirdi.

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Enner Valencia, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo ve Filip Novak’ın sakatlıkları devam ediyor. Trabzonspor cephesinde Vitor Hugo ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Atila Szalai, Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Arda Güler, Bright Osayi Samuel, Pelkas, Serdar Dursun.

Trabzonspor'un 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Bruno Peres, Ahmetcan Kaplan, Hüseyin Türkmen, Tymoteusz Puchacz, Berat Özdemir, Marek Hamsik, Antonio Bakasetas, Anthony Nwakaeme, Edin Visca, Andreas Cornelius.

İddaa Tahmini

Bir tarafta şampiyonluk umutlarını kaybettikten sonra derbi galibiyetine odaklanan Fenerbahçe, diğer tarafta ise adım adım şampiyonluğa yürürken, harika performansını derbi galibiyetiyle taçlandırmak isteyen Trabzonspor var. İki ezeli rakibin dev maçta birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 2.95

Best10 Oranı: MS 0, Oran 3.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı dev derbiden kazanan çıkmadı. Fenerbahçe 17. dakikada 10 kişi kalırken, ezeli rakibine geçit vermedi ve 1-0 geriden gelerek 1-1’lik beraberliği yakaladı. Kazananları tebrik ederiz.