Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Manchester United İddaa Tahmini 06.03.2022

6 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe Manchester derbisiyle karşı karşıyayız. İngiltere Premier Lig lideri Manchester City evinde ezeli rakibi Manchester United‘ı konuk edecek. Dev maç Türkiye saati ile 19:30′da başlarken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Manhcester City galibiyetine 1.42, beraberliğe 5.05, Manchester United galibiyetine ise 7.90 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.26, beraberliğe 4.10, konuk ekibe ise 5.80 oran veriyor.

Premier Lig Lideri Manchester City

Everton deplasmanında bitime 8 dakika kala sahneye Foden çıktı ve rakip savunmanın büyük hatasını iyi değerlendiren genç yıldız, Manhcester City’e galibiyeti getirdi. Pep Guardiola ve öğrencileri, Premier Lig’de liderliğini sürdürmeyi başarsa da, 2 hafta önce alınan Tottenham mağlubiyetinin ardından, Liverpool ile puan farkı 6’ya indi. Rakibinden 1 maç fazlası bulunan Manchester City, bu sezon 27 haftadan 3 mağlubiyet alırken, bu mağlubiyetlerin 2’si Tottenham’dan geldi. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Sporting deplasmanından 5-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, çeyrek final kapısını aralarken, rotasını İngiltere Premier Ligi’ne çevirdi. Pep ve ekibi özellikle derbi maçlarında bu sezon Tottenham dışında hiçbir rakibine geçit vermedi.

Kırmızı Şeytanlar Sürpriz Peşinde

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Manchester United, 1-1’lik beraberlikle avantajı ele almayı başarırken, 2 haftadır kazandığı Premier Lig sahnesine puan kaybıyla döndü. Düşme hattındaki Watford ile golsüz berabere kalan Ralf Rangnick’in öğrencileri, bu sonuçla birlikte liderin 19 puan gerisinde kaldı. İngiltere Premier Ligi’nde tam 8 haftadır bileği bükülmeyen Manchester United, iki kulvarda birden kolay lokma olmadığını ispatlasa da, maç kazanmakta zorlandı. Son 8 haftayı ligde 5 galibiyet, 3 beraberlikle geçiren MANU, evinde 2-0 kaybettiği Manhcester City’i deplasmanda mağlup etmek istiyor. Manchester derbisi öncesi konuk ekipte iki kulvarda alınan sonuçlar moralleri yerine getirdi.

Manchester City – Manchester United Maç Bilgileri

Manchester City – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Nathan Ake, Ruben Dias, Zack Steffen ve Cole Palmer sakat. Benjamin Mendy ise kart cezalısı. Manchester United takımında ise Edinson Cavani’nin sakatlığı bulunuyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem Sterling.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Paul Pogba, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo.

İddaa Tahmini

Hem devler sahnesi hem de Premier Lig’de ortaya koyduğu futbolla şampiyonluğun en güçlü adayı olan Manchester City, lider çıkacağı derbide hata yapmayacak ve ezeli rakibi karşısında bir kez daha farklı galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.79

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.14

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City’den gol yağmuru. Lider evinde 4 golle zafere ulaşırken, ezeli rakibi United’a sadece 1 gol şansı verdi. City derbiden aldığı farklı galibiyetle bizleri yanıtlmadı.