TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Altay İddaa Tahmini 06.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Altay deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fatih Karagümrük ile Altay zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 1.99, beraberlik tercihinin 3.70, Altay galibiyetinin ise 3.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük 3 Puanı Kaptı

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanından 3 puan ile döndüler. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Fatih Karagümrük, bir önceki hafta ise Sivasspor’u iç sahada 1-0 ile geçmişti. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Volkan Demirel’in öğrencileri, bu hafta Altay karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Aleksandar Pesic’in sakatlığı sürüyor.

Altay’dan Önemli Puanlar

Altay, son haftalarda dikkat çekmeye devam ediyor. Süper Lig’de geçen hafta Gaziantep FK’yı konuk eden Altay, sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Son 4 maçta 7 puan topladılar ve kümede kalma umutları devam ediyor. Geride kalan 27 haftada 25 puan toplayan İzmir ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Çaykur Rizespor ve Giresunspor’un karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Altay’ın mutlaka puan alması gereken bir maç diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde Altay’da eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Altay Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Altay Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Aleksandar Pesic’in sakatlığı sürüyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Ervin Zukanovic, Salih Dursun, Caner Erkin, Jimmy Durmaz, Kristijan Bistrovic, Lucas Biglia, Ahmed Musa, Emre Mor, Fabio Borini

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Altay’dan bu hafta da gol bekliyorum. Fatih Karagümrük, maçın favorisi ama ben gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Altay, sürpriz bir beraberlik aldı. 10 kişi kaldılar ama pes etmediler. Fatih Karagümrük deplasmanında golsüz berabere kaldılar.