TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Sivasspor İddaa Tahmini 06.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Antalyaspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Antalyaspor Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.55, beraberlik 3.35, Sivasspor kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış.

Antalyaspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Antalyaspor, son haftalardaki çıkışını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Nuri Şahin’in öğrencileri, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmayı başardı. 2. Yarıda önemli fırsatlar buldular ama değerlendiremediler. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır mağlubiyet yaşamayan Akdeniz ekibi, kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Devre arasında takıma katılan Fernando, Ndao ve Luiz Adriano’dan verim almaya başladılar. Bu hafta iç sahada, Sivasspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy’un sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor Tur Atladı

Sivasspor’da puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta Beşiktaş ile karşılaşan Sivasspor, rakibine 3-2 kaybetti ve haftayı puansız kapattı. Süper Lig’de oynadıkları son 7 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, alt sıralardan kurtulamıyor. Düşme hattı ile aralarında 7 puanlık fark var ve bu hafta mağlup olmaları halinde, küme düşme baskınını yavaş yavaş hissetmeye başlayacaklar. Hafta içi ise Sivasspor’un Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettiğini ve yarı finale yükseldiğini belirtelim.

Antalyaspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da canlıyayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Harun Alpsoy’un sakatlıkları devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Diogo Sousa, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Fernando, Alessane Ndao, Luiz Adriano

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Pedro Henrique, Olarenwaju Kayode

İddaa Tahmini

Sivasspor, son haftalarda formsuz. Geçen hafta Beşiktaş’a 3-2 kaybettiler. Antalyaspor, maçın favorisi. Son 5 maçta da yenilgi almadılar. Sivasspor karşısında da kazanırlar ve yenilmezlik serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.17

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.55

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor’da kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig’de bir puan kaybı daha yaşayan Yiğidolar, Antalyaspor deplasmanında 1-0 kaybetti.