TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Başakşehir İddaa Tahmini 07.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Beşiktaş evinde, Başakşehir karşısında 3 puan ararayacak. Zorlu mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Beşiktaş ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 2.35, beraberlik 3.45, Başakşehir kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Kupadan Elendi

Beşiktaş, Süper Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Altay’ı tek golle geçen Siyah Beyazlılar, geçtiğimiz hafta sonu ise Sivasspor deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile döndü. Son 8 maçta ise mağlubiyet yaşamadılar. Hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a 2-1 kaybeden Önder Karaveli’nin ekibi, Türkiye Kupası’na veda etti. Süper Lig’de topladığı 44 puan ile 6. Sırada yer alan Beşiktaş, 2. Sırada bulunan Konyaspor’un 5 puan gerisinde. Bu hafta Başakşehir’i konuk edecek Beşiktaş’ta Mert Günok, Oğuzhan Özyakup ve Miralem Pjanic’in sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir Evinde Kaybetti

Başakşehir, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’e 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir, Alanyaspor ve Fenerbahçe’nin kazandığı haftayı puansız kapattı. Konyaspor’un mağlup olduğu haftada ise fırsatı iyi değerlendiremediler. Süper Lig’de 2. Sıra iddiasını sürdüren Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, bu hafta ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş – Başakşehir Maç Bilgileri

Beşiktaş – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Mert Günok, Oğuzhan Özyakup ve Miralem Pjanic’in sakatlıkları devam ediyor. Başakşehir’de Mahmut Tekdemir’in sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Umut Meraş, Josef de Souza, Can Bozdoğan, Atiba, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Micy Batshuayi

Başakşehir'in İlk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Muhammed Şengezer, Junior Çaiçara, Alexandru Epureanu, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Youssouf Ndayishimiye, Nacer Chadli, Trezeguet, Berkay Özcan, Pizzi, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın favorisi. Vodafone Park’ta Başakşehir karşısında kazanmalarını bekliyorum. Siyah Beyazlılar, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.81

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, 2 kez öne geçtiği maçta 1 puana razı oldu. Beşiktaş deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler.