LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Levante Bahis Tahmini 07.03.2022

İspanya La Liga’da üst sıra takibini sürdüren Athletic Bilbao iç sahada, Levante karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma Smart Spor kanalından yayınlanacak ve saat 23.00’de başlayacak.

Athletic Bilbao ile Levante takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Athletic Bilbao galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 4.25, Levante galibiyetine ise 6.10 verildiğini görüyoruz.

Athletic Bilbao Puansız Döndü

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Barcelona deplasmanından puansız döndü. Camp Nou’da etkisiz bir maç çıkarttılar ve rakibine 4-0 kaybettiler. Özellikle 2. yarıda Barcelona’nın çok etkili bir performans gösterdiğini belirtelim. Bask ekibi, hafta içi ise İspanya Kral Kupası’nda Mestalla’da Valencia’ya konuk oldu ve rakibine 1-0 kaybederek kupadan elendi. Imanol’un öğrencileri, bu hafta lige dönüyor ve San Mames Barria’da Levante’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Levante’den 3 Puan

Levante, İspanya La Liga’da kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ciudad’da Elche’yi konuk eden Levante, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da bu sezon 3. galibiyetini elde eden Alessio’nun ekibi, puanını 18’e yükseltti. Bir üst sırada yer alan Cadiz’in sadece 3 puan gerisindeler. La Liga’da oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan toplayarak kümede kalma umutlarını koruyan Levante, bu hafta Athletic Bilbao deplasmanında da yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Maç öncesinde Levante’de Marcelo Saracchi ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao – Levante Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Levante Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smar Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Levante’de Marcelo Saracchi ve Shkodran Mustafi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

Levante'nin ilk 11’i Belli mi?

Levante’nin muthtemel kadrosu: Aitor Fernandez, Shkodran Mustaf,, Carlos Clerc, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Rober Pier, Pepelu, Jorge De Frutos, Ruben Rochina, Enis Bardhi, Roberto Soldado

İddaa Tahmini

Levante, geçen hafta Elche’yi 3 golle geçerek moral buldu ama San Mames Barria’da işleri zor. Athletic Bilbao’nun kazanarak moral bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Levante’nin yenilmezlik serisi sona erdi. Athletic Bilbao, 3 puanı 3 golle aldı.