TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Alanyaspor İddaa Tahmini 07.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Alanyaspor deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

KayserisporAlanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Kayserispor kazanır 2.60, beraberlik 3.45, Alanyaspor kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Kayserispor Sürpriz Yaptı

Kayserispor, hafta içi Türkiye Kupası’nda sürpriz yaptı. Vodafone Park’ta konuk oldukları Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettiler ve yarı finale yükseldiler. Bir önceki turda ise Fenerbahçe karşısında sürpriz yaparak 1-0 kazanmışlardı. Süper Lig’de ise geçen hafta lider Trabzonspor deplasmanına konuk olan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, devreye 2-0 önde girdi ama maçı 3-2 kaybettiler. Süper Lig’de rahat bir konumda yer alan Kayserispor, bu hafta Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Kayserispor’da Mame Thiam, Emreh Başsan, Bernard Mensah ve Majid Hosseini’nin sakatlıkları bulunuyor.

Alanyaspor Tur Atladı

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor’u 5-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılan Akdeniz ekibi, hafta içi ise Türkiye Kupası’nda konuk ettiği Gaziantep FK’yı 2-1 ile geçti ve yarı finale yükseldi. Farioli’nin göreve gelmesinin ardından toparlanmaya başlayan Alanyaspor, Süper Lig’de ilk 4 umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta Kayserispor’a konuk olacak Alanyaspor’da Joao Novais kart cezalısı. Wilson Eduardo ise sakat.

Kayserispor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Mame Thiam, Emreh Başsan, Bernard Mensah ve Majid Hosseini’nin sakatlıkları bulunuyor. Kayserispor’a konuk olacak Alanyaspor’da Joao Novais kart cezalısı. Wilson Eduardo ise sakat.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Bayazit, Onur Bulut, Uğur Demirok, Mert Çetin, Lionel Carole, Oliver Kemen, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Mario Gavranovic

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Famara Diedhiou

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Her iki takımda hücumda üretken. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, iç sahada uzun bir aradan sonra mağlup oldu. Konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-1 kaybettiler.