TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Hatayspor Bahis Tahmini 07.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Hatayspor deplasmanda, Gaziantep FK’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Gaziantep FK ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Gaziantep FK kazanır 2.40, beraberlik 3.45, Hatayspor kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış. 

Gaziantep FK 4 Maçtır Kazanamıyor

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Altay deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile döndüler. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Erol Bulut’un öğrencileri, son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Son 4 maçlık süreçte sadece 1 puan toplayabildiler. Bu hafta ise Hatayspor karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Gaziantep FK’nın bu sezon iç sahada sadece 1 mağlubiyeti bulunduğunu da belirtelim. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Halil İbrahim Pehlivan, Hamza Mendyl, Luka Stankovski ve Stelios Kitsiou’nun sakatlıkları sürüyor.

Hatayspor 3 Puanı Kaptı

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Yeni Malatyaspor’u 5-2 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiren Ömer Erdoğan’ın ekibi, Yeni Malatyapsor karşısında hücumda çok üretkendi. Ayoub El Kaabi, attığı 3 golle maçın yıldızı oldu. Adana Demirspor’un mağlup olduğu haftada kazanmak isteyen Hatayspor’da Fatih Kuruçuk ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Gaziantep FK – Hatayspor Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Halil İbrahim Pehlivan, Hamza Mendyl, Luka Stankovski ve Stelios Kitsiou’nun sakatlıkları sürüyor. Hatayspor’da Fatih Kuruçuk ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilibodji, Alexandru Maxim, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal, Furkan Özçal, Muhammet Demir, Joao Figueiredo

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Isaac Sackey, Burak Öksüz, Sam Adekugbe,, Ruben Riberio, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Gaziantep FK, son haftalarda formsuz. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta galibiyet alamadılar. Hatayspor ise geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında 5 golle kazandı ve moral buldu. Gaziantep’de gollü bir maç izleriz. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, 1 puan almayı başardı. Gaziantep FK deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. El Kaabi ile son saniyede çok önemli bir pozisyondan yararlanamadılar.