İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.03.2022

6 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan, 3 güvendiğimiz karşılaşmayı kupon olarak hazırladık. Haftanın son günün kazanmanız dileğiyle.

Fenerbahçe – Trabzonspor: MS 0, 2.95 (iddaa) – 3.45 (Bets10) ; Türkiye Süper Lig sahnesinde 6 Mart Pazar günü derbi heyecanı yaşanıyor. Dev maçta Fenerbahçe evinde Trabzonspor’u konuk edecek. İki ezeli rakip Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelirken, mücadele Türkiye saati ile 19:00’da, beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe, Victor Perreira ile sezona rüya gibi başlangıç yaparken, ilk 8 haftadan tek mağlubiyetle lider çıkmayı başarmıştı. Milli ara dönüşü Trabzonspor mağlubiyetiyle liderliği kaybeden Sarı Lacivertliler, bir daha toparlanamadı. Teknik adam değişikliğine giden Fenerbahçe, göreve İsmail Kartal’ı getirirken, 3 kulvarda birden yarıştan koptu. Kötü gidişatlar birlikte taraftarından yoğun bir protesto gören Sarı Lacivertliler, lider Trabzonspor’u iç sahada mağlup ederek, eski iç saha atmosferine geri dönmek istiyor. Kaleci Altay Bayındır’ın sakatlıktan dönüşüyle birlikte üst üste galibiyetlere imza atan Fenerbahçe, son 3 haftada Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa’yı mağlup etti. Genç yıldız Arda Güler’in performansı ev sahibi umutlandırırken, Fenerbahçe 2. sıra ile arasındaki puan farkını 3’e indirmeyi başardı. Tam 16 hafta sonra üst üste 3 galibiyet alan ev sahibinde derbi öncesi moraller yerinde. Trabzonspor şampiyonluk havasına girdi. Türkiye Süper Lig’de son 11 haftaya girilirken en yakın rakibinin 17 puan üzerinde yer alan Bordo Mavililer, yolu yarıladı diyebiliriz. Kalan 11 maçta 5 mağlubiyet, 1 beraberlik hakkı bulunan konuk ekip, 27 hafta sonunda sadece Antalyaspor’a mağlup olurken, 20 galibiyet, 6 beraberliğe imza attı. Devre arası transfer döneminde takıma katılan Edin Visca, 8 maçta 6 gollük katkısıyla şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sağlarken, Trabzonspor son 5 maçından galip çıkmayı başardı. Sezonun ilk yarısı 3-1 mağlup ettiği Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında 2-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanırken, 3 puandan ziyade sergilenen geri dönüş liderde moralleri yerine getirdi. Bir tarafta şampiyonluk umutlarını kaybettikten sonra derbi galibiyetine odaklanan Fenerbahçe, diğer tarafta ise adım adım şampiyonluğa yürürken, harika performansını derbi galibiyetiyle taçlandırmak isteyen Trabzonspor var. İki ezeli rakibin dev maçta birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

Manchester City – Manchester United: H1, 1.79 (iddaa) – 2.14 (Bets10) ; 6 Mart Pazar günü İddaa fikstüründe Manchester derbisiyle karşı karşıyayız. İngiltere Premier Lig lideri Manchester City evinde ezeli rakibi Manchester United’ı konuk edecek. Dev maç Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Everton deplasmanında bitime 8 dakika kala sahneye Foden çıktı ve rakip savunmanın büyük hatasını iyi değerlendiren genç yıldız, Manhcester City’e galibiyeti getirdi. Pep Guardiola ve öğrencileri, Premier Lig’de liderliğini sürdürmeyi başarsa da, 2 hafta önce alınan Tottenham mağlubiyetinin ardından, Liverpool ile puan farkı 6’ya indi. Rakibinden 1 maç fazlası bulunan Manchester City, bu sezon 27 haftadan 3 mağlubiyet alırken, bu mağlubiyetlerin 2’si Tottenham’dan geldi. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda Sporting deplasmanından 5-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, çeyrek final kapısını aralarken, rotasını İngiltere Premier Ligi’ne çevirdi. Pep ve ekibi özellikle derbi maçlarında bu sezon Tottenham dışında hiçbir rakibine geçit vermedi. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Atletico Madrid deplasmanına konuk olan Manchester United, 1-1’lik beraberlikle avantajı ele almayı başarırken, 2 haftadır kazandığı Premier Lig sahnesine puan kaybıyla döndü. Düşme hattındaki Watford ile golsüz berabere kalan Ralf Rangnick’in öğrencileri, bu sonuçla birlikte liderin 19 puan gerisinde kaldı. İngiltere Premier Ligi’nde tam 8 haftadır bileği bükülmeyen Manchester United, iki kulvarda birden kolay lokma olmadığını ispatlasa da, maç kazanmakta zorlandı. Son 8 haftayı ligde 5 galibiyet, 3 beraberlikle geçiren MANU, evinde 2-0 kaybettiği Manhcester City’i deplasmanda mağlup etmek istiyor. Manchester derbisi öncesi konuk ekipte iki kulvarda alınan sonuçlar moralleri yerine getirdi. Hem devler sahnesi hem de Premier Lig’de ortaya koyduğu futbolla şampiyonluğun en güçlü adayı olan Manchester City, lider çıkacağı derbide hata yapmayacak ve ezeli rakibi karşısında bir kez daha farklı galibiyet alacaktır.

Köln – Hoffenheim: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 1.38 (Bets10) ; Köln evinde Hoffenheim’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 25. hafta mücadelesi, 5 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Köln, Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam ediyor. Ev sahibi 24 hafta sona erdiğinde 9 galibiyet, 9 beraberlikle 36 puan toplamayı başarırken, bitime 10 hafta kala 8. sırada yer aldı. Bu sezon sadece 6 maçtan puansız ayrılan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, lideri Bayern Münih’in ardından ligin en az maç kaybeden takımlarından biri. Frankfurt’u iç sahada 1-0 mağlup ettikten sonra, geçtiğimiz hafta Fürth deplasmanına konuk olan Köln, maç boyunca rakibinden üstün bir oyun ortaya koymasına ve 1-0 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı geldi. Ev sahibine Kainz’ın golü yeterli olmazken, Köln ligin en zayıf halkasına 2 puan kaptırdı. Sebastian Hoeness’in öğrencileri Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanıyor. Seriye 2-0’lik Arminia Bielefeld galibiyetiyle başlayan Hoffenheim, Wolfsburg ve Stuttgart karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetlerle yükselişini sürdürdü. Stuttgart karşısında Baumgartner’in son dakikada attığı harika golle mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 24 hafta sonunda puanını 40’a çıkarırken, kendisine 6. sırada yer buldu. Üst sıralardaki iddiasını harika bir seriyle sürdüren Hoffenheim cephesinde, bu hafta kazanarak 4.’lüe yükselme şansı bulunuyor. 4 puan üzerinde yer aldığı Köln ile karşılaşacak olan konuk ekip, bitime 10 hafta kala hata yapmak istemiyor. Taraf bahsinin güç olduğu iki yakın rakibin mücadelesinde, üst sıralardaki iddiasını sürdürmek için sahaya çıkacak olan Köln ile Hoffenheim’ın 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.97

Bets10 Bahis Oranı: 10.18