İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.03.2022

İtalya Serie A Ligi’de 28. hafta kapsamında, 6 Mart Pazar günü sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Napoli – Milan: İY 0, 1.93 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde lider belli oluyor. Dev derbide Napoli ile Milan karşı karşıya gelirken, maçın sonucu İtalya Serie A Ligi’nde lideri belirleyecek. 6 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak olan zorlu mücadeleyi futbol severler, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde Lazio derbisine 7 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkan Napoli, Avrupa dönüşü ezeli rakibini deplasmanda Immobile ve Ruiz’in golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başarırken, İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri olmayı başardı. Son 8 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik alan Luciano Spalletti’nin öğrencileri için Avrupa defteri tamamen kapanırken, ev sahibi rotasını şampiyonluğa çevirdi. El geçirdiği liderlik koltuğunu Milan karşısında korumak isteyen Napoli, sezonun ilk yarısında ezeli rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftadan namağlup lider çıkmayı başaran son 8 haftadan ise namağlup çıkarak yeniden liderliği ele geçiren Napoli, şampiyonluk yarışındaki rüştünü bizlere ispatladı. Milan için İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk umutları doludizgin devam etse de, Pioli ve öğrencileri 2 haftadır beklenmedik puan kayıplarıyla zirveden uzak kaldı. Milano derbisinde 1-0 geriden gelerek 2-1’lik İnter galibiyetine imza atan konuk ekip, San Siro deplasmanından lider çıkmayı başarırken, galibiyetlerine sadece 1 hafta devam etti ve Sampdoria karşısında alınan 3 puanın ardından, önce Salernitana, ardından Udinese ile berabere kaldı. Alt sıralardaki rakipleri karşısında önemli kayıplar yaşayan Milan, zirvenin 1 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta derbiyi kazanarak yeniden lider olma şansına sahip olan konuk ekip, Napoli deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkıyor. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Şampiyonluk yolunda kritik bir sınav verecek olan Napoli ve Milan, kaybetmek istemiyor. Lider Napoli ile en yakın takipçilerinden Milan’ın karşı karşıya geleceği maçın ilk yarısında taraftarın birbirlerine üstünlük kuramayacağını düşünüyorum.

Juventus – Spezia: KGYOK, 1.48 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 6 Mart Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Juventus ile Spezia karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan 28. hafta mücadelesini S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde son 13 haftadan namağlup çıkmayı başaran Juventus, lider ile arasındaki puan farkını 8’e indirmeyi başardı. Devre arası transfer döneminde Zakari ve Vlahovic takviyeleriyle güçlenen ev sahibi, yeni golcüsüyle geçtiğimiz hafta deplasmanda Empoli’yi 3-2 mağlup etti. Vlahovic 2 golle maça damgasını vururken, JUVE iki kulvarda birden harika performansını sürdürdü. Sezonun ikinci yarısı itibariyle liderlin üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, bu hafta evinde Speiza’yı konuk edecek. Ev sahibi sezonun ilk yarısında Spezia engelini 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başarmıştı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 27 haftadan 7 galibiyet, 5 beraberlik, 15 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başaran Spezia, Thiago Motta önderliğinde küme düşme tehlikesi yaşıyor. Düşme hattından 4 puan uzaklıkta yer alan konuk ekip, son 3 haftayı puansız geçirdi. Fiorentina ve Bologna mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta sahasında Roma’yı konuk eden Spezia, maç boyunca oyunun tüm hakiniyetini rakibine kaptırırken, haftayı 1-0’lık yenilgiyle kapattı. Konuk ekip kalesinde sadece 1 gol görürken, Roma çok daha net bir galibiyeti kaçırdı. Savunmadan çıkmayı başaramayan ve 3 haftadır kötü futbolunu sürdüren Spezia, bu hafta Juventus deplasmanında sürpriz arayacak. Son haftaların en formda takımı Juventus, iç sahada hata yer vermeyecek ve formsuz takibin karşısında 90 dakika boyunca kalesini gole kapatacaktır.

Fiorentina – Hellas Verona: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 6 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Fiorentina ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Önce İtalya Serie A Ligi ardından İtalya Kupası’nda son dakika golleriyle gelen mağlubiyetler, Fiorentina cephesinde moralleri bozdu. İtalya Serie A Ligi’dne 2’de 2 yapmayı başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, İtalya Kupası’nda ise yarı final biletini cebine koymuştu. Ligde Sassuolo’ya son dakika golüyle 2-1 kaybeden ev sahibi, İtalya Kupası’nda ise Juventus’a son dakika golüyle 1-0 kaybetti. İki kulvarda birden kritik mağlubiyetler alan Fiorentina, ligde 8. sıraya kadar geriledi. Avrupa hedefinden uzaklaşan ev sahibi, galibiyetlerine geri dönmek istiyor. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftayı evinde farklı galibiyetle noktaladı. Igor Tudor’un öğrencileri, evinde ağırladığı Spezia karşısında 3-1’lik galibiyete uzanırken, son 3 haftadan 7 puan topladı. Udinese ve Spezia karşısında farklı mağlubiyetler alan konuk ekip, Roma deplasmanından ise 2-2’lik beraberlikle çıkmayı başardı. Son 3 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Verona’da, hücum etkisi dikkat çekerken, Simeone ve Barak toplamda 25 gol katkısıyla İtalya Serie A Ligi’nin en golcü isimleri arasında yer aldı. Formda Verona yükselişini sürdürmek istiyor. İki ezeli rakip Fiorentina ve Hellas Verona, bu sezon gol etkisiyle dikkat çekiyor. İki takımında golcüleri çok formda. Zorlu mücadelede Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Toplam İddaa Oranı: 4.28

Bets10 Bahis Oranı: 5.57