İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 06.03.2022

6 Mart Pazar günü için Fransa Ligue 1’in 27.hafta fikstüründe yer alan 3 müsabakayı kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Marsilya – Monaco: MS 1, 1.99 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 27. haftanın öne çıkan maçında, Marsilya ile Monaco karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip 6 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 22:45’te karşı karşıya gelirken, maçın yayın ekranı beIN SPORTS 2. UEFA Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nda konuk olduğu Qarabağ deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Marsilya, Fransa Ligue 1’de ise Troyes deplasmanına konuk olurken, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Jorge Sampaoli’nin öğrencileri maç boyunca oyunun hakimi olmayı başarsa da, kalesine gelen ilk isabetli şut golle sonuçlandı ve ev sahibi 1 puanla yetindi. Fransa Ligue 1’de liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Marsilya, liderin 15 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor. Son 2 hafta lider ile arasındaki puan farkını 10’a indirme şansını iyi değerlendiremeyen ev sahibi, ligde yaşadığı 2 haftalık galibiyet hasretine son vermek istiyor. Marsilya bu hafta ezeli rakibi Moanco’yu evinde konuk edecek. Monaco, Fransa Ligue 1’de kan kaybetmeye devam ediyor. Teknik adam değişikliğine rağmen 26 hafta sonunda 10. sıradan kurtulamayan konuk ekip, son 3 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. Philippe Clement önderliğinde önce Lorient ve Bordeaux gibi düşme adayları karşısında beraberlikler alan Monaco, geçtiğimiz hafta ise sahasında Reims’e kaybetti. Ben Yedder’in golüyle 1-0 öne geçtiği maçı son 6 dakikada yediği 2 golle kaybeden konuk ekip, bu hafta Marsilya deplasmanına konuk olacak. Bu sezon teselliyi Avrupa’da bulan Monaco, önümüzdeki hafta içi Son 16 Turu’nun ilk maçına çıkacak. Monaco derbi öncesi rotasını Avrupa’ya çevirdi. İki kulvarda birden etkisini sürdüren Marsilya, son 2 haftada 5 puan kaybetse de, liderin en yakın takipçisi olmaya devam ediyor. Marsilya evinde bu hafta galibiyetlerine geri dönecektir.

Rennes – Angers: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.39 (Bets10) ; 6 Mart Pazar günü Fransa Ligue 1’in 27. hafta fikstüründe yer alan mücadelede, Rennes ile Angers karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1’de ilk 26 haftadan 43 puanla çıkmayı başaran ve 4. sırada yer alan Rennes, lider PSG’nin ardından ligin en iyi hücum performansını ortaya koydu. Son 2 haftada 8 golle 6 puan toplamayı başaran ev sahibi, toplamda ise tam 51 gol buldu. Üst sıralardaki iddiasını Troyes ve Montpellier galibiyetleriyle sürdüren Bruno Genesio’nun öğrencileri, son 4 haftada ise sadece lider PSG’ye kaybetti. Guirassy, Terrier ve Laborde 2 haftadır takımın gol yükünü sırtlanırken, Rennes golcüleriyle çok formda. Angers cephesinde işler yolunda gitmiyor. Gerald Baticle ve öğrencileri son 5 haftadan 5 mağlubiyet aldı. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lens karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekip, 14. sıraya kadar gerilerken, düşme hattı ile puan farkı 7’ye indi. Üst üste gelen puan kayıpları ve düşme tehlikesinin başlamasıyla birlikte teknik adam Gerald Baticle’nin tahtı sallanmaya başladı. Zor günler geçiren Angers, bu hafta formda Rennes karşısında sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor. Özellikle savunmada büyük hatalara imza atan konuk ekip, ligin en golcü takımları arasında yer alan Rennes karşısında güven vermiyor. 2 haftadır farklı galibiyetlerine devam eden Rennes, üst sıralardaki iddiasını sürdürürken, son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Angers karşısında kazanmaya devam edecektir.

Bordeaux – Troyes: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 6 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak olan Fransa Ligue 1’in 27. hafta mücadelesinde, Bordeaux ile Troyes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’de tehlike çanları Bordeaux için çalıyor. Ev sahibi teknik adam değişikliğine rağmen en alt sıradan 26. hafta sona erdiğinde kurtulamadı. 6 maçtan 5 mağlubiyet alan ev sahibi, Petkovic ile yollarını ayırırken, 2 hafta önce göreve David Guion’u getirdi. Yeni hocasıyla ilk maçına Monaco karşısında çıkan Bordeaux, mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, geçtiğimiz hafta ise deplasmanda Clermınt ike 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi yeni hocasıyla mağlubiyetlerine son vermeyi başarsa da, artık ligde kalmak için kazanmak zorunda. Bordeaux’un iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Troyes, Bruno Irles’i göreve getirerek kötü gidişata çare ararken, konuk son haftalarda daha kötü sonuçlar almaya devam etti. Geçtiğimiz hafta evinde Marsilya ile 1-1 berabere kalan Troyes, son 5 haftanın tamamında puan kaybederken, küme düşme tehlikesini yakından hissetti. Play Out ve düşme hattı ile aynı puana sahip olan Troyes, averaj farklıyla 27. hafta öncesi düşme hattının üzerinde yer alıyor. Yeni hocasıyla son 7 haftada sadece 10 kişi kalan Montpellier’i mağlup edebilen konuk ekip, 7 maçta 5 gol atarken, kalesinde ise 13 gole engel olamadı. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla ligden düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Bordeaux ve Troyes, bu hafta düşme hattının kaderini değiştirecek maçta karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.10

Bets10 Bahis Oranı: 5.87