İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 06.03.2022

6 Mart Pazar günü için Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Bologna – Torino: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Bologna ile Torino, İtalya Serie A Ligi’nin 28. haftasında karşı karşıya gelecek. 6 Mart Pazar günü fikstüründe yer alan mücadele Renato Dall Ara Stadı’nın ev sahipliğinde oynanırken, Türkiye saati ile 17:00’de başlayacak. Bologna cephesinde italya Serie A Ligi’nde son 7 hafta 4 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyetle sona erdi. Sadece 2 hafta önce Spezia karşısında kazanan Sinisa Mihajlovic’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta en alt sıradaki Salernitana ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maç kazanmakta zorlanan Bologna, 26 hafta sonunda 32 puanla 12. sırada yer aldı. 9 galibiyet, 5 beraberlik, 12 mağlubiyeti bulunan ev sahibi, bu hafta sezonun ilk yarısında 2-1 mağlup olduğu Torino ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta İtalya Serie A Ligi’nde kaleci Milinkovic-Savic’in iyi performansı mağlubiyete engel olmadı. Evinde ağırladığı Cagliari’ye 2-1 kaybeden Torino, bu sonuçla birlikte son 5 haftanını tamamında puan kaybetti. Juventus derbisinde sergilediği futbol ve aldığı 1-1’lik beraberlik, konuk ekibi toparlanmak için umutlandırırken, Ivan Juric’in öğrencileri, düşme tehlikesindeki Cagliari karşısında düşüşünü sürdürdü. Son 5 haftadan 3 mağlubiyet alan Torino, bu hafta kendisi gibi son haftalarda etkisiz kalan Bologna ile karşılaşacak. İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta puan kayıplarına son vermek isteyen Bologna ve Torino, sezonun ilk yarısındaki başarıyı gösterecek ve rakip fileleri havalandıracaktır.

Empoli – Genoa: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’dne 28. hafta heyecanı yaşanırken, 6 Mart Pazar günü Empoli evinde Genoa’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacam mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 27. hafta geride kalırken, ev sahibi Genoa 3 farklı teknik adamla çalıştığı bu zorlu fikstürde, sadece 1 kez maç kazanabildi. 3. hafta Cagliari deplasmanından 3-2’lik galibiyetle çıkmayı başaran ev sahibi, tam 24 haftadır ligde puan kaybediyor. Düşme hattında yer alan Genoa, 5 hafta önce teknik adam koltuğuna Alexander Blessin’i oturturken, yeni hocasıyla 5 maçtan 5 beraberlik aldı. Son olarak evinde İnter ile 0-0 berabere kalan ev sahibi, son 5 hafta iyi savunma performansıyla dikkat çekiyor. Genoa gol sorununa çözüm bulmayı başaramasa da, savunmada artık daha etkili. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta sahasında Juventus’u konuk eden Empoli, taraftarı önünde 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamazken, üst üste 10. kez sahadan galibiyet çıkaramadı. Ligin yeni temsilcisi İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısında maç kazanamadı. 13. sıraya kadar gerileyen Empoli cephesinde tehlike çanları çalmaya başladı. Düşme potasından 9 puan uzaklıkta yer alan ve 10 maçtır kazanamayan Empoli, uzun süredir ligde kötü savunma performansları sergiledi. Zor günler geçiren konuk ekip, tam 24 maçtır galibiyete hasret kalan Genoa deplasmanında kabusa son vermek istiyor. Galibiyete hasret kalan Genoa ve Empoli, bu hafta birbirlerinin formsuzluğunu fırsata çevirerek, kazanmak istiyor. Galibiyet peşindeki iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

Saint Etienne – Metz: MS 1, 1.70 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; 6 Mart Pazar günü Fransa Ligue 1’de 27. hafta heyecanı yaşanırken, günü ilk maçında Saint Etienne ile Metz karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 15:00. Saint Etienne, Fransa Ligue 1’de 26. haftayı mağlubiyetle kapattı. Ev sahibi son haftanın en zorlu fikstürüne sahipken, 1-0 öne geçmeyi başardığı lider PSG karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Puel ile yollarını ayıran ve göreve Pascal Dupraz’ı getiren ev sahibi, devre arasına transfer döneminde yaptığı takviyeler ve yeni hocasıyla 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başarırken, yeni transferleriyle ilk mağlubiyetini lider karşısında aldı. Yeniden düşme potasının içerisine giren ev sahibi, bu hafta Play Out hattından Metz karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1’de 26 hafta sona ererken, geçtiğimiz hafta Nantes ile sahasında 0-0 berabere kalan Metz, kendisini Play Out hattının içerisinde buldu. Tam 5 maçtır puan kayıplarına çare bulamayan Frederic Antonetti’nin öğrencileri, averaj farklıyla düşme hattından uzak kalırken, bu hafta aynı puana sahip olduğu Saint Etienne ile karşı karşıya gelecek. Konuk ekip ligin en az gol atan ve en fazla gol yiyen 3 takımdan 1’i olarak yoluna devam ediyor. İlk haftadan itibaren Antonetti yönetiminde mücadele eden Metz, hocasıyla toparlanmak adına güven vermedi. Küme düşme hattından bir türlü kurtulmayı başaramayan Saint Etienne, son haftalarda etkisini arttırmayı başarırken, bu hafta en yakın rakibi Metz’i mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 5.81