UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid PSG Bahis Tahmini 09.03.2022

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde, 9 Mart Çarşamba akşamı Son 16 Turu‘nda rövanş heyecanı yaşanırken, Real Madrid ile PSG karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00‘te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN.

Rexbet, Real Madrid galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.85, PSG galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.10, beraberliğe 3.20, konuk ekibe ise 2.41 oran veriyor.

Real Madrid Kazanmak Zorunda

İspanya La Liga’nın lideri Real Madrid, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda PSG engeline takılırken, Santiago Bernabeu’da kazanmak zorunda kaldı. Konuk olduğu Parc des Princes Stadı’nda maçın büyük bir bölümü PSG hegemonyasında geçerken, 62. dakikada Thibaut Courtois’nın kurtardığı penaltı mağlubiyete engel olamadı. Maç boyunca savunmada Mbappe’ye direnmekte zorlanan ev sahibi, bitime saniyeler kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. İspanya La Liga’da 7 maçtır kaybetmeyen, 3 haftadır ise üst üste galibiyetler alan Real Madrid, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e çıkartarak şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalarken, rotasını Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Carlo Ancelotti ve öğrencileri bu hafta iç sahada kazanmak zorunda.

PSG’de Mbappe Etkisi

Şampiyonlar Ligi’nde Mbappe rüzgarı esmeye devam ederken, Son 16 Turu’nun ilk maçında Real Madrid’i sahasında konuk eden PSG, ilk maçı 1-0’lık galibiyetle noktaladı. Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, maç boyunca çok daha farklı bir galibiyet adına önemli fırsatları harcarken, sahneye Fransız yıldız çıktı ve son dakikada attığı enfes golle takımına galibiyeti getirdi. Aldığı galibiyetin yanı sıra, ilk maçta ortaya koyduğu futbolla tur kapsını aralayan PSG, Fransa Ligue 1’de ise geçtiğimiz hafta aldığı 1-0’lık Nice mağlubiyetine rağmen, en yakın rakibinin 13 puan üzerinde liderliğini sürdürdü. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak isteyen ve hücum hattına sezon başında Messi takviyesi yapan PSG, devler sahnesinde hayallerinde kolay vazgeçmeyeceğini ilk maçta ispatladı.

Real Madrid – PSG Maç Bilgileri

Real Madrid – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Danny Makkelie. Mücadele Santiago Bernabéu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid takımında Ferland Mendy ve Carlos Casemiro kart cezalısı. PSG cephesinde ise Sergio Ramos’un sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid’in 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Nacho Fernandez, Marco Asensio, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Achraf Hakimi, Marquinhos, Presnel Kimpembe, Juan Bernat, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Mbappe, Angel Di Maria, Lionel Messi, Neymar.

İddaa Tahmini

İspanya La Liga ve Fransa Ligue 1 liderinin karşı karşıya geldiği Son 16 Turu’nda ilk maçı PSG 1-0 kazandı. Birbirlerine üstünlük kurmakta zorlanan iki takımın, rövanş maçında da zorlanacağını ve ilk yarıda skor eşitliğini bozamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.12

Rexbet Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Şampiyonlar Ligi’nde harika bir maçla karşı karşıyaydık. Ev sahibi Real Madrid, 1-0 geriden gelerek Benzema’nın golleriyle çeyrek final biletine uzanırken, PSG ise Mbappe ile 1-0 öne geçtiği maçta devler ligine veda etti.