Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Saint Etienne İddaa Tahmini 11.03.2022

Lille evinde Saint Etienne‘yi konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de 11 Mart Cuma günü sahne alacak olan 28. haftanın açılış mücadelesi, Türkiye saati ile 23:00‘te, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Lille galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.75, Saint Etienne galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Lille 4 Maçtır Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’in 27. haftasında Clermont ile evinde karşı karşıya gelen Lille, Bamba’nın golüyle devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarının başında 10 kişi kalan rakibini David, Zeki ve Zhegrova’nın golleriyle 4-0 mağlup etti. Zeki Çelik 1 gol, 1 asistle dikkat çekerken, Lille son 4 haftadan 10 puan çıkarmayı başardı. Tam 4 haftadır kalesinde gole izin vermeyen Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final şansının zora girmesiyle birlikte, Ligue 1’de yükselişe geçti. Son 16 Turu’nun ilk maçında Chelsea’ye 2-0 kaybeden Lille, önümüzdeki hafta rövanş sınavını iç sahada verecek. Ligue 1’in 7. sırasında yer alan Lille, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Saint Etienne ile evinde karşı karşıya gelecek.

Saint Etienne Formunun Zirvesinde

Saint Etienne yeni hocası Pascal Dupraz ile formunun zirvesinde. Sezonun ilk yarısını en zayıf halka olarak kapatan Saint Etienne, teknik adam değişikliğiyle kabusa son vermeyi başarırken, son 6 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başardı ve düşme hattından kurtuldu. Bu süreçte sadece lidere deplasmanda kaybeden Saint Etienne, düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son  6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran konuk ekipte, Denis Bouanga ve Wahbi Khazri ikilisi gol yollarındaki etkisiyle dikkat çekiyor. Khazri sezon başından beri takımını sırtlarken, Bouanga ise son 3 haftada 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı. Küme düşme tehlikesi devam etse de, Fransa Ligue 1’e sıkı sıkı tutunan Saint Etienne, sezonun ilk yarısında 1 puan almayı başardığı Lille karşısında tekrar kaybetmemek istiyor.

Lille – Saint Etienne Maç Bilgileri

Lille – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Saint Etienne takımında ise Romain Hamouma, Joris Gnagnon, Saidou Sow, Enzo Crivelli ve Yvann Macon’un sakatlıkları devam ediyor.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leanardo Jardim Tiago Djalo, Sven Botman, Jose Fonte, Gabriel Dudmundsson, Jonathan Bamba, Xeka, Angel Gomes, Hatem Ben Arfa, Jonathan David, Renato Sanches.

Saint Etienne’nin 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Moueffek, Silva, Kolodziejczak, Nade, Assane Diousse, Camara, Youssouf, Wahbi Khazri, Aouchiche, Thioub.

İddaa Tahmini

Son haftalarda Ligue 1’de iyi performanslarıyla dikkat çeken Lille ve Saint Etienne, yükselişini sürdürmek istediği 28. haftada, rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. Lille evinde yenilmezlik serisini beraberlikle sürdürürken, Saint Etienne ise zorlu deplasmandan 1 puanla çıkarak, ligde kalma umutlarını sürdürdü.