TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Sivasspor Bahis Tahmini 13.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Adana Demirspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Adana Demirspor – Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Adana Demirspor kazanır 1.99, beraberlik 3.70, Sivasspor kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Adana Demirspor 3 Puan Peşinde

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin son sırasında yer alan Yeni Malatyapsor’a konuk oldular ve rakibine 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de haftanın sürpriz yenilgilerinden birini alan Vincenzo Montella’nın ekibi, bu hafta Sivasspor karşısında 3 puan alarak moral bulmak istiyor. 45 puan ile 6. Sırada yer alan Adana Demirspor, 4. Sıradaki Fenerbahçe’nin sadece 2 puan gerisinde. Üstelik bu hafta Alanyaspor ile Fenerbahçe birbirleriyle oynayacak. Bu sebeple Adana Demirspor’un puan kaybı yaşamaması gereken bir hafta diyebiliriz.

Sivasspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Sivasspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından puan çıkartamadı. Fernando’nun frikik golüne engel olamadılar ve rakibine 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır mağlup olan Sivasspor’da moraller bozuk. Son haftalarda deplasmanda da yokları oynuyorlar ve son 4 deplasman maçından da mağlubiyet ile ayrıldılar. Bu hafta Adana Demirspor’a konuk olacak Sivasspor’un işi son derece zor diyebiliriz.Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Adana Demirspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 5 Ocak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da eksik bulunmuyor.

Adana Demirspor'un 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Arijanet Muric, Jonas Svensson, Samet Akaydın, Joher Rassoul, Kaan Kanak, Matias Vargas, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Yunus Akgün, Britt Assombalonga, Mario Balotelli

Sivasspor’un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Ahmet Oğuz, Samba Camara, Dimitris Goutas, Uğur Çiftçi, Kerem Atakan, Faycal Fajr, Sefa Yılmaz, Max Gradel, Pedro Henrique, Olarenwaju Kayode

İddaa Tahmini

Sivasspor’da kötü gidişat devam ediyor. Beşiktaş mağlubiyetinin ardından Antalyaspor karşısında da kaybettiler. Adana Demirspor, maçın favorisi. Taraftarı önünde Montella’nın ekibi, kazanmaya yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.99

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’a 3-2 kaybettiler.