TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Konyaspor İddaa Tahmini 13.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan Konyaspor deplasmanda, Kayserispor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 13.30’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

Kayserispor ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Kayserispor galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 3.40, Konyaspor galibiyetinin ise 2.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kayserispor’un İşi Zor

Kayserispor, geçtiğimiz hafta yine bir mağlubiyet yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 2 maçtır mağlubiyet yaşayan Kayserispor, 10. Sıraya geriledi. Son haftalarda savunmada da sorun yaşıyorlar. Süper Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada da kalelerinde gol gördüler. Bu hafat ise Konyaspor’u konuk edecek olan Kayserispor’un işi yine zor. Maç öncesinde Kayserispor’da Gustavo Campanharo ve Bernard Mensah’ın sakatlıkları sürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman ise cezası sebebiyle maçı tribünden takip edecek.

Konyaspor 3 Puanı Aldı

Konyaspor, Süper Lig’de 4 maçlık kötü gidişatı sona erdirdi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’ı 2-0 ile geçtiler. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan İlhan Palut’un öğrencileri moral buldu. Başakşehir ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı 3 puan ile kapattılar. Haftanın karlı takımlarından biri olduklarını söyleyebiliriz. Bu hafta ise Süper Lig’de Kayserispor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Eray Birniçan kart cezalısı.  

Kayserispor – Konyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Gustavo Campanharo ve Bernard Mensah’ın sakatlıkları sürüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman ise cezası sebebiyle maçı tribünden takip edecek. Konyaspor’da Eray Birniçan kart cezalısı.

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silvio Lung, Onur Bulut, Uğur Demirok, Mert Çetin, Lionel Carole, Oliver Kemen, İbrahim Akdağ, Andrea Bertolacci, Miguel Cardoso, Carlos Mane, Mario Gavranovic

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Musa Çağıran, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Konyaspor, geçen hafta Galatasaray’ı 2-0 ile geçti ve moraller yerinde. Kayserispor ise iç sahada uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Bu hafta reaksiyon göstermeliler. İki takımında gol bulacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Mobilbahis Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor, 2-0 öne geçtiği karşılaşmadan puansız ayrıldı. İç sahada Konyaspor’a 3-2 kaybettiler ve üst üste 3. mağlubiyetini yaşadılar.