LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Athletic Bilbao İddaa Tahmini 13.03.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 18.15’de Smart Spor kanalından canlı seyredebilirsiniz.

Real Betis – Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Real Betis kazanır 2.42, beraberlik 3.25, Athletic Bilbao kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Real Betis’de Moraller Bozuk

Real Betis’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu Benito Villamarin’de Atletico Madrid’i konuk eden Real Betis, rakibine 3-1 kaybetti. Bir önceki hafta ise Sevilla deplasmanında 2-1 mağlup olmuşlardı. La Liga’da son 2 maçından puan çıkartmayan Real Betis, 5. Sıraya geriledi. Atletico Madrid ve Barcelona’nın gerisine düştüler. Böylelikle Şampiyonlar Ligi umutları da zora girdi. Bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Real Betis’de Martin Montoya, Alex Moreno ve Hector Bellerin’in sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao’da İlk 6 Umutları

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Levante’yi 3-0 mağlup etmeyi başardılar. 2. Yarıda bulduğu gollerle 3 puan almayı başaran Marcelino’nun öğrencileri, bu hafta ise Real Betis deplamanına konuk olacak. La Liga’da ilk 6 umutlarını devam ettiriyorlar ve bu hafta Real Betis karşısında alınacak 1 puanın bile önemi büyük. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Real Betis – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Real Betis – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15”de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Martin Montoya, Alex Moreno ve Hector Bellerin’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Aitor Ruibal, William Carvalho, Antonio Sanabria, Nabil Fekir, Sergio Canales, Borja Iglesias

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Ohian Sancet, Dani Garcia, Iker Muniain, Raul Garcia, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Real Betis, son 2 maçtan puan çıkartamadı. Sevilla ve Atletico Madrid’e mağlup oldular. Üst üste 6 maçtır da gol yiyorlar. Athletic Bilbao, kolay kolay teslim olmaz. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, haftayı galibiyet ile kapattı. Bilbao karşısında 1-0 kazandılar ve moral buldular.