LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Alaves İddaa Tahmini 13.03.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Alaves deplasmanda, Real Sociedad karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Sociedad ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Sociedad kazanır 1.52, beraberlik 3.25, Alaves kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Maçın Favorisi

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Real Madrid deplasmanından 4-1’lik mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da 6. Sırada yer alan Real Sociedad, bu hafta Alaves ile karşı karşıya gelecek. Anoeta’da oynadığı son 2 karşılaşmada Granada’yı 2-0, Osasuna’yı ise 1-0 mağlup etmeyi başardılar. Son 4 maçta ise mağlubiyet yaşamnadıklarını da belirtelim. Maç öncesinde Real Sociedad’da Diego Rico, Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları devam ediyor.

Alaves Deplasmanda Kayıp

Alaves, La Liga’da geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik aldı. İç sahada konuk ettikleri Sevilla ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Getafe deplasmanında 2-2 berabere kalmışlardı. La Liga’da oynadığı son 2 karşılaşmada 2 puan toplayan Jose Luis Mendilibar’ın öğrencileri, bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacak. Deplasmanda oynadığı son 9 maçta da galibiyet alamayan Alaves’in bu hafta puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Alaves’de eksik bulunmadığını da belirtelim.

Real Sociedad – Alaves Maç Bilgileri

Real Sociedad – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Diego Rico, Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Mikel Oyarzabal, Portu, Rafinha, Alexander Isak

Alaves'in 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Facundo Pellistri 

İddaa Tahmini

Real Sociedad, maçın net favorisi. Düşme hattında yer alan Alaves’in bu deplasmanda işi zor. Real Socied, Anoeta’da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves, Anoeta’da direnemedi. Real Sociedad’a 1-0 kaybettiler ve düşme hattında yer aldılar.