Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Torino Bahis Tahmini 18.03.2022

Genoa sahasında Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 30. hafta mücadelesi 18 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, , S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Luigi Ferraris Stadı ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Genoa galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.20, Torino galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.85, beraberliğe 2.80, konuk ekibe ise 1.99 oran veriyor.

Genoa Galibiyeti Unuttu

Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde tam 26 haftadır maç kazanamıyor. Ev sahibi kötü gidişata çare olarak göreve 7 hafta önce Alexander Blessin’i getirirken, yeni hoca mağlubiyetlere son vermeyi başarsa da, galibiyet hasretine son vermeyi başaramadı. Son 7 haftayı 7 beraberlikle geçiren ev sahibi, bitime 9 hafta ligin düşme potasından kurtulamadı. Son olarak geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanına konuk olan Genoa, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Hücum hattında bir varlık göstermeyi başaramayan ev sahibi, savunmada ise etkisini sürdürdü ve rakibine geçit vermedi.

Torino Düşüşünü Sürdürdü

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta son şampiyon İnter’i evinde konuk eden Torino, Bremer ile ilk yarıda ezeli rakibine 1-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve 1-1’lik beraberlikle birlikte İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi. 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle birlikte üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan Ivan Juric’in öğrencileri, sezonun ikinci yarısı itibariyle düşüşe geçti ve Avrupa hedefinden koptu. 11. sırada yer alan Torino, sezonun geri kalanında ligde kalmak için mücadele edecek. Konuk ekip düşme hattındaki Genoa karşısında 7 haftalık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Genoa – Torino Maç Bilgileri

Genoa – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS Plus ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında Caleb Ekuban, Zinho Vanheusden, Roberto Piccoli, Andrea Cambiaso ve Domenico Criscito sakat. Torino cephesinde ise Mohamed Fares ve Dennis Praet’in sakatlığı bulunuyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Calafiori, Ghiglione, Galdames, Sturaro, Badelj, Hefti, Portanova, Yeboah, Oestigaard, Mattia Destro.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Etrit Berisha, Demba Seck, Vojvoda, Zima, Rodriguez, Singo, Brekalo, Lukic, Karol Linetty, Andrea Belotti, Sanabria.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların formsuz takımları arasında yer alan ve galibiyet hasret kalan Genoa ile Torino, 30. hafta mücadelesinde rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Genoa kabusa son verdi. İtalya Serie A Ligi’nde tam 26 haftadır maç kazanamayan ev sahibi, galibiyet hasretine ezeli rakibi Torino karşısında son verdi ve Manolo Portanova’nın golüyle 3 puana uzandı.