LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Valencia İddaa Tahmini 19.03.2022

İspanya La Liga’da son 3 maçta 7 puan toplayan Valencia deplasmanda, Elche’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 18.15’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Elche Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Elche kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Valencia kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Elche Deplasmanda Kazandı

Elche, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Granada deplasmanına konuk olan Elche, rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Levante ve Barcelona mağlubiyetlerinden sonra 3 puan alarak moral buldular. La Liga’da düşme hattının uzağında yer alan Francisco Rodriguez’in öğrencileri, 32 puan ile 14. Sırada. Düşme hattının 8 puan üzerindeler. Bu hafta Valencia’yı konuk edecek Elche’de Javier Pastore kart cezalısı.

Valencia 3 Maçtır Kaybetmiyor

Valencia, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Alfonso Perez’de konuk oldukları Getafe ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da yenilmezlik serisini 3 maça çıkartan Jose Bordalas’ın ekibi, son 3 karşılaşmada 7 puan toplamayı başardı. Bu hafta ise Manuel Martinez Valero’da Elche’nin konuğu olacaklar. Elche karşısında Valencia’yı kolay bir maç beklemiyor. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Thierry Correia, Toni Lato ve Jose Gaya sakat olan isimler.

Elche – Valencia Maç Bilgileri

Elche – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15”de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Javier Pastore kart cezalısı. Valencia’da Thierry Correia, Toni Lato ve Jose Gaya sakat olan isimler.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Daniel Wass, Mouckhtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Thierry Correia, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Hugo Duro, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Elche, geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldı. Granada deplasmanında tek golle 3 puana sahip oldular. Valencia ise son 3 maçta 7 puan topladı. Bordalas’ın ekibi tekrardan çıkışa geçmeye başladı diyebiliriz. Bu hafta Elche deplasmanından da puan ile dönerler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.35

Best10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.59

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Elche, iç sahada bu hafta puan alamadı. Konuk ettikleri Valencia’ya 1-0 kaybettiler.