TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Göztepe Alanyaspor İddaa Tahmini 19.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım, Göztepe ve Alanyaspor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Göztepe ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Göztepe kazanır 2.55, beraberlik 3.60, Alanyaspor kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Göztepe Düşme Hattında

Göztepe’de işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Göztepe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından da mağlubiyet ile ayrıldı. Son 6 maçta puan alamayan İzmir ekibi, yeni hocası Stjepan Tomas ile de ilk maçından puansız döndü. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Göztepe, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Alanyaspor ile karşılaşacak olan Göztepe’nin kazanmaktan başka çaresi yok. Karşılaşma öncesinde Göztepe’de Aytaç Kara ve Berkan Emir kart cezalısı.

Alanyaspor Yara Aldı

Alanyaspor, geçtiğmiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 5-2 mağlup oldular. 2-0 geriye düşen ama Tayfur Bingöl’ün 2 golüyle beraberliği yakalayan Akdeniz ekibi, 75. Dakikadan sonra dağıldı ve rakibine farklı kaybetti. Süper Lig’de 5. Sırada yer alan Francisco Farioli’nin ekibi, ilk 4 yarışında da yara aldı diyebiliriz. Bu hafta Göztepe deplasmanına konuk olacaklar. Fenerbahçe ile Konyaspor’un karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Alanyaspor’un bu hafta 3 puan alması şart.

Göztepe – Alanyaspor Maç Bilgileri

Göztepe – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göztepe’de Aytaç Kara ve Berkan Emir kart cezalısı.

Göztepe'nin 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Atınç Nukan, Dino Arslanagic, Berkan Emir, Aytaç Kara, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, David Tijanic, Franco Di Santo

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Joao Novais, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Famara Diedhiou

İddaa Tahmini

İki takımda oyun felsefesi olarak hücumu düşünüyor. Göztepe, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor diyebiliriz. Alanyaspor’da savunmada güven vermiyor. İzmir’de oynanacak bu karşılaşmada bol gol bekliyorum. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, ilk 5 umutlarını sürdürdü. Düşme hattındaki Göztepe’yi 2-0 ile geçtiler ve 3 puanın sahibi oldular.