TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Konyaspor İddaa Tahmini 20.03.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Konyaspor deplasmanda, Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Fenerbahçe ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 2.05, beraberlik 3.75, Konyaspor kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe’de Moraller Yerinde 

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Alanyaspor’a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 2-0 öne geçtikten sonra skor 2-2’ye geldi ama oyuna sonradan dahil olan Arda Güler, gösterdiği performans ile Fenerbahçe’yi galibiyete taşıdı. Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan toplayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, çıkışını devam ettiriyor. Bu hafta Kadıköy’de konuk edecekleri Konyaspor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş cezalı. Ferdi Kadıoğlu’nun ise sakatlığı devam ediyor. 

Konyaspor Sürpriz Peşinde 

Konyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 3-2 kazanmayı başardılar. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı başaran Yeşil Beyazlılar, bu hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Süper Lig’de son haftalarda deplasman maçlarında çok kolay skor üretmeye başladılar. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde yer alan Konyaspor’un bugün alacağı 1 puan bile, 2. sıradaki yerlerini korumak adına önemli. Maç öncesinde Konyaspor’da Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığı bulunuyor. 

Fenerbahçe – Konyaspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş cezalı. Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlığı devam ediyor. Konyaspor’da ise Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığı bulunuyor. 

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Kim Min Jae, Atila Szalai, Miguel Crespo, Miha Zajc, Diego Rossi, Bright Osayi Samuel, Mesut Özil, Serdar Dursun

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Musa Çağıran, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada 16 puan topladı. Geçen hafta Alanyaspor deplasmanında farklı kazandılar. Konyaspor, zor bir rakip ama Fenerbahçe’nin yine de kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.77

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, son haftalardaki çıkışını devam ettirdi. Konyaspor karşısında 1-0 geriye düştüler ama 2-1 kazanmayı başardılar.