LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Barcelona Bahis Tahmini 20.03.2022

El Clasico‘da 274. randevu 20 Mart Pazar günü bizleri bekliyor. İspanya La Liga sahnesinde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya gelirken, dev derbi Türkiye saati ile 23:00‘te, S Sport Plus ve Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Santiago Bernabeu ev sahipliği yapacak.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.75, Barcelona galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. El Clasico’nun Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Real Madrid Zirvede Emin Adımlarla

İspanya La Liga’nın lideri 4’te 4 yapmayı başarırken, son 8 haftadan ise namağlup çıktı ve El Clasico öncesi La Liga’da en yakın rakibinin 10 puan üzerinde liderliğini sürdürdü. Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise tarihi bir geri dönüşe imza atan . Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, Son 16 Turu’nun ilk maçında 1-0 kaybettiği PSG karşısında çıktığı rövanş maçında 1-0 geriye düşerken, sahneye sezonun yıldızı Karim Benzema çıktı ve harika performansıyla takımını 3-1’lik galibiyete taşıdı. Çeyrek finalist olmayı başaran Real Madrid, iki kulvarda birden şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alıyor. İspanya La Liga’da 35. şampiyonluğuna sadece 10 hafta uzaklıkta olan Real, harika performansını El Clasico zaferiyle taçlandırmak istiyor.

Barcelona 12 Maçtır Kaybetmiyor

Barcelona, İspanya La Liga’da son 12 haftadan 8 galibiyet, 4 beraberlikle namağlup çıkmayı başarırken, zor günlerde göreve gelen Xavi, La Masia etkisini kısa sürede bizlere gösterdi. Ligde 4 maçtır kazanan Katalanlar, gözünü 5 maçtır galibiyet duygusunu tadamadığı El Clasico’ya çevirdi. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında İstanbul deplasmanına konuk olan Barcelona, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete uzanırken, ilk maçta alınan golsüz beraberliğin ardından çeyrek finalist oldu. 4 lig maçında 14 gol atıp, 4 galibiyet alan konuk ekip, El Clasico öncesi çok formda. Genç kadrosuyla lider Real Madrid karşısında galibiyet arayacak olan Barcelona, sezonun sona ermesine 10 hafta kala, liderin 15 puan gerisinde, 3. sırada yer alıyor.

Real Madrid – Barcelona Maç Bilgileri

Real Madrid – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juan Munuera. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid takımında bu hafta Ferland Mendy’nin sakatlığı devam ediyor. Barcelona cephesinde ise Sergino Dest, Ansu Fati, Samuel Umtiti ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Nacho, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema.

Barcelona’nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Eric Garcia, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Pedri, Ousmane Dembele, Ferran Torres, Pierre Emerick Aubameyang.

İddaa Tahmini

El Clasico tarihinin en uzun serilerinden birini yakalayan Real Madrid, 5 maçtır kaybetmediği Barcelona karşısında bir kez daha kazanacaktır. Real Madrid, La Ligada şampiyonluk yürüyüşünü derbi galibiyetiyle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.87

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: El Clasico’da Barcelona rüzgarı esti. Katalanlar ezeli rakibi karşısında tam 5 maçın ardından galip gelmeyi başarırken, haftaya lider giren Real Madrid’i tam 4 farklı galibiyetle devirdi. Lider La Liga sahnesinde tam 8 hafta sonra mağlup oldu.