Portekiz Türkiye İddaa Tahmini 24.03.2022

2022 Dünya Kupası Elemeleri Play Off Yarı Final maçında Türkiye deplasmanda, Portekiz’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve TRT 1 kanalından ekranlara gelecek. 

Portekiz ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Portekiz kazanır 1.40, beraberlik 4.75, Türkiye kazanır ise 8.50 olarak açıklanmış. 

Portekiz Favori Taraf

Portekiz, grupta oynadığı son karşılaşmada Sıbirstan karşısında şok bir mağlubiyet yaşamıştı. Son dakikada yedikleri golle Sırbistan’a 2-1 kaybettiler ve gruptan lider olarak çıkamadılar. Sırbistan’ın ardından grubu 2. Sırada tamamlayan Fernando Santos’un öğrencileri, Dünya Kupası bileti alabilmek için play off yarı finalinde Türkiye ile karşılaşacak. Portekiz’in hücum kalitesi gerçekten üst düzeyde ama grup aşamasındaki maçlarda bunu pek gösteremediler. Türkiye ile karşılaşacak olan Portekiz’de Pepe, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nelson Semedo, Renato Sanchez, Ruben Neves ve Anthony Lopes kadroda yer almıyor.

Türkiye’nin İşi Zor

Türkiye, grupta oynadığı 10 karşılaşmada sadece 1 mağlubiyet almıştı. Grupta tek mağlubiyetini lider Hollanda’ya karşı aldılar. Deplasmanda rakibine 6-1 kaybettikten sonra Stefan Kuntz göreve geldi son 4 maçta 10 puan topladılar. Kuntz önderliğinde henüz mağlubiyet yaşamayan Milliler, 21 puan ile grubu 2. Sırada tamamladı ve play off yarı finalinde Portekiz ile eşleşti. Portekiz’e karşı Türkiye’nin işi hiç kolay değil. Türkiye’nin Portekiz’i elemesi halinde finalde, İtalya – Kuzey Makedonya maçının galibi ile karşılaşacağını belirtelim.

Portekiz – Türkiye Maç Bilgileri

Portekiz – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından Türkiye saati ile 22:45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniel Siebert. Mücadele Dragao Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Portekiz’de Pepe, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nelson Semedo, Renato Sanchez, Ruben Neves ve Anthony Lopes kadroda yer almıyor.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral , Rıdvan Yılmaz, Dorukhan Toköz, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz

İddaa Tahmini

Portekiz, turun favorisi olan taraf. Kadro kaliteleri açısından da Türkiye’nin çok önündeler. Türkiye’nin bu deplasmanda işi hiç kolay değil. Fernando Santos’un ekibi, kazanmayı başarır ve finale adını yazdıran taraf olur. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.26

Best10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…