Portekiz Türkiye Bahis Tahmini 24.03.2022

24 Mart Perşembe akşamı Estadio do Dragao’da, Portekiz‘in konuğu Türkiye olacak. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off Turu Yarı Final maçı Türkiye saati ile 22:45‘te başlarken, TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Daniel Siebert.

Bets10, Portekiz galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Türkiye galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.83, 2.5 Alt 2.05 olarak verilmiş.

Portekiz Son Dakika Golüyle Yıkıldı

2022 Dünya Kupası yolunda Portekiz çok ağır bir darbe aldı. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu’nda liderliğin favorisi olarak boy gösteren Fernando Santos’un öğrencileri, son maça kadar 5 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup gelmeyi başarırken, son maçta Sırbistan ile liderlik için mücadele etti. Maça iyi başlayan ve ilk yarıda kurduğu baskıdan Renato Sanches ile üstünlük golünü bulurken, Aleksandar Mitrovic’in son dakika golü, ev sahibini grupta liderlikten etti. Önce Türkiye, kazanması halinde ise İtalya ile Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle Dünya Kupası bileti için mücadele edecek olan Portekiz’de, 6 maçlık grup performansında alınan 1 mağlubiyet pahalıya mal oldu. EURO 2020’ye Son 16 Turu’nda veda eden ve son Avrupa’nın son şampiyonu olarak EURO 2020’de hayal kırıklığı yaratan Portekiz’de, teknik adam Santos’un tahtı sallanıyor. Ev sahibinde tek hedef Dünya Kupası’na katılmak.

Türkiye Mucize Peşinde

Türkiye, 2022 Dünya Kupası için tarihi bir galibiyet peşinde olacak. 2022 Dünya Kupası’na katılmak için Play Off mücadelesi verecek olan milliler, tarihinde hiçbir resmi maçta mağlup edemediği ve sadece hazırlık maçlarında kazanabildiği Portekiz karşısında galibiyet arayacak. Avrupa Elemeleri G Grubu’na harika bir başlangıç yapan Ay Yıldızlılar, Şenol Güneş önderliğinde Letonya karşısında 3-1, Karadağ karşısında ise 2-0 öne geçmeyi başardığı maçlarda kaybettiği 2’şer puanı, gruplar sona erdiğinde fazlasıyla aradı. Lider Hollanda’nın 2 puan gerisinde kalan Türkiye, 4 yıldır gidemediği Dünya Kupası’nın kapısından döndü. Stefan Kuntz’u bitime 4 maç kala göreve getiren Türkiye, yeni hocasıyla 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Teknik adam değişikliği konuk ekibin yükselişe geçmesini sağlasa da, Portekiz gibi zorlu bir kura çeken Türkiye, turu geçmesi halinde İtalya ile Kuzey Makedonya eşleşmesinin galibiyle final maçına çıkacak.

Portekiz – Türkiye Maç Bilgileri

Portekiz – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından Türkiye saati ile 22:45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniel Siebert. Mücadele Estadio do Dragao ev sahipliğinde oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Portekiz’de Pepe, Ruben Dias, Joao Cancelo, Nelson Semedo, Renato Sanchez, Ruben Neves ve Anthony Lopes kadroda yer almıyor. Türkiye’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Portekiz’in ilk 11’i Belli mi?

Portekiz’in muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Joao Cancelo, Jose Fonte, Yannick Djalo, Nuno Mendes, Danilo Pereira, Joao Palhinha, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Diogo Jota, Cristiano Ronaldo

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral , Rıdvan Yılmaz, Dorukhan Toköz, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz.

İddaa Tahmini

Portekiz ve Türkiye’nin, 2022 Dünya Kupası yolunda 2 final maçı var. Eleme Gruplarında Dünya Kupası biletini büyük hatalarla kaybeden iki takımda, Play Off Yarı Final maçında çok daha temkinli olacak ve tek maç üzerinde oynanacak olan tur mücadelesinde 90 dakikayı 2.5 gol barajının altında noktalayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Best10 Oranı: 2.5 ALT, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Üst tura çıkan takım Portekiz milli takımı oldu. Maça hızlı başlayan ve devre arasına 2-0 önde giren Portekiz, ikinci yarıda zor anlar yaşasa da, 4 golün atıldığı mücadelede Türkiye engelini 3 golle geçmeyi başardı ve final biletini aldı.