İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.03.2022

1 Mart Cumartesi günü için La Liga ve Premier Lig maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Espanyol – Mallorca: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; Espanyol, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Levante deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Ciudad’da Javier Puado’nun golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bir önceki hafta ise Espanyol, iç sahada konuk ettiği Getafe’yi 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Kümede kalma umutlarını sürdüren Vicente Moreno’nun öğrencileri, bu hafta Mallorca’yı konuk edecek. Maç öncesinde Espanyol’da Javi Puado kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Mallorca, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta lider Real Madrid’i konuk eden Mallorca, rakibi karşısında puan almayı başaramadı. İkinci yarıda yedikleri gollerle Real Madrid’e 3-0 kaybettiler. La Liga’da üst üste 5. Yenilgisini yaşayan Luis Garcia’nın öğrencileri, küme düşme baskısını net bir şekilde hissediyor. Son 5 karşılaşmadan puan çıkartamayan Mallorca’nın bu hafta Espanyol deplasmanında da işi zor. Maç öncesinde Mallorca’da Manolo Reina ve Pablo Maffeo’nun kart cezalısı olduklarını belirtelim. Mallorca, haftardır galibiyet alamıyor. La Liga’da oynadıkları son 5 karşılaşmadan da mağlubiyet ile ayrıldılar. Espanyol, kendi sahasında maçın favorisi. Mallorca karşısında kazanacaklarını düşünüyorum.

Leicester City – Brentford: MS 1, 1.87 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; Leicester City’nin Premier Lig’de 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal’a konuk olan Leicester City, rakibine 2-0 mağlup oldu. Arsenal karşısında varlık gösteremediler ve haklı bir mağlubiyet yaşadılar. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Rennes deplasmanına konuk olan Brendan Rodgers’ın ekibi, 2-1 kaybettiği maçta tur atlamayı başardı. Bu hafta ise Premier Lig’de Brentford’u konuk edecekler. Maç öncesinde Leicester City’de Jamie Vardy, Tomithy Castagne, Ryan Bertrand ve Jonny Evans’ın sakatlıkları sürüyor. Brentford, geçtğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Ivan Toney, yine gollerine devam etti ve Brentford’un galibiyet almasında büyük rol oynadı. Bir önceki hafta ise Norwich City deplasmanında 3-1 kazanan Brentford’da Ivan Toney, 3 gol atarak dikakt çekmişti. Premier Lig’de son 2 maçta 6 puan toplayarak çıkışa geçen Thomas Frank’ın öğrencileri, bu hafta ise King Power’da Leicester City’e konuk olacak. Maç öncesinde Brentford’da Jos Dasilva kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Brentford, son 2 maçta 6 puan toplayarak çıkışa geçti. Arsenal deplasmanında 2-0 kaybeden Leicester City’de ise moraller bozuk. Bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. King Power’da Brentford’u mağlup edeceklerini düşünüyorum.

Real Madrid – Barcelona: MS 1, 1.85 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ; Real Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta La Liga’da Mallorca deplasmanına konuk olan Real Madrid, rakibi 3-0 mağlup ederek yoluna devam etti. La Liga’da oynadıkları son 4 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldılar. En yakın takipçisi Sevilla’nın 10 puan önünde liderliğini sürdüren Real Madrid, şampiyonluğun en güçlü adayı. Bu hafta ise El Clasico’da Barcelona ile karşılaşacaklar. Sezonun ilk yarısında Camp Nou’da oynanan karşılaşmayı 2-1 kazanmışlardı. Barcelona karşısında maçın favorisi olan Real Madrid’de Ferland Mendy’nin sakatlığı bulunuyor. Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da konuk ettiği Osasuna’yı farklı geçti. Ferran Torres önderliğinde Osasuna’yı 4-0 mağlup ettiler. La Liga’da son haftalarda üst üste galibiyetler alan Xavi’nin öğrencileri, 2022 yılında hiçbir La Liga maçında mağluiyet yaşamadı. Geçtiğimiz hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’a konuk olan Barcelona, Pedri ve Aubameyang’ın golleriyle 2-1 kazandı ve tur atladı. Bu hafta ise La Liga’da El Clasico’da Real Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Barcelona’da Samuel Umtiti, Sergio Roberto, Ansu Fati ve Sergino Dest’in sakatlıkları bulunuyor. Real Madrid, derbide favori taraf. Santiago Bernabeu’da çok etkililer. Benzema, Real Madrid’i sırtlıyor. Bu hafta El Clasico’da da kazanacaklarını düşünüyorum. Barcelona’yı mağlup ederek liderliğini devam ettirirler.

Toplam İddaa Oranı: 6.29

Bets10 Bahis Oranı: 8.98