İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 20.03.2022

20 Mart Pazar gününün bülteninde güvendiğim maçlardan oluşan 3 maçlık kuponum hazır. Herkese bol şans. 

Fenerbahçe – Konyaspor: MS 1, 1.77 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Alanyaspor’a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 2-0 öne geçtikten sonra skor 2-2’ye geldi ama oyuna sonradan dahil olan Arda Güler, gösterdiği performans ile Fenerbahçe’yi galibiyete taşıdı. Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan toplayan İsmail Kartal’ın öğrencileri, çıkışını devam ettiriyor. Bu hafta Kadıköy’de konuk edecekleri Konyaspor karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş cezalı. Ferdi Kadıoğlu’nun ise sakatlığı devam ediyor. Konyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de konuk oldukları Kayserispor deplasmanında 3-2 kazanmayı başardılar. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı başaran Yeşil Beyazlılar, bu hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak. Süper Lig’de son haftalarda deplasman maçlarında çok kolay skor üretmeye başladılar. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 5 puan önünde yer alan Konyaspor’un bugün alacağı 1 puan bile, 2. sıradaki yerlerini korumak adına önemli. Maç öncesinde Konyaspor’da Abdülkerim Bardakçı’nın sakatlığı bulunuyor. Fenerbahçe, Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmada 16 puan topladı. Geçen hafta Alanyaspor deplasmanında farklı kazandılar. Konyaspor, zor bir rakip ama Fenerbahçe’nin yine de kazanacağını düşünüyorum.

Gaziantep FK – Galatasaray: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Giresunspor deplasmanında da puan kaybetti. Süper Lig’de son 6 maçtır galibiyete hasret kalan Erol Bulut’un ekibi, düşme hattına da yaklaşmaya başladı diyebiliriz. Geçen hafta konuk oldukları Giresunspor deplasmanında 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de oynadığı son 6 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Gaziantep FK, bu hafta Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Hamza Mendyl, Torgeir Borven ve Alexander Merkel’in sakatlıkları bulunuyor. Galatasaray, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de önemli bir galibiyet aldı. Derbide konuk ettikleri Beşiktaş’ı 2-1 ile geçerek moral buldular. Kerem Aktürkoğlu’nun 2 golüyle 3 puanı alan Galatasaray, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Barcelona ile karşılaştı. 0-0’ın rövanşında Barcelona’ya 2-1 kaybettiler ve Avrupa Ligi’ne veda ettiler. Bu hafta ise Süper Lig’e dönüyorlar ve Gaziantep FK deplasmanında 3 puan arayacaklar. Önümüzdeki sezon en azından Avrupa’ya gitmeyi hedefleyen Galatasaray, ilk 5 hattının 8 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Galatasaray’da Mostafa Mohamed ve Ömer Bayram kart cezalısı. Galatasaray, geçtiğimiz hafta Süper Lig’de önemli bir galibiyet aldı. Derbide konuk ettikleri Beşiktaş’ı 2-1 ile geçerek moral buldular. Kerem Aktürkoğlu’nun 2 golüyle 3 puanı alan Galatasaray, hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Barcelona ile karşılaştı. 0-0’ın rövanşında Barcelona’ya 2-1 kaybettiler ve Avrupa Ligi’ne veda ettiler. Bu hafta ise Süper Lig’e dönüyorlar ve Gaziantep FK deplasmanında 3 puan arayacaklar. Önümüzdeki sezon en azından Avrupa’ya gitmeyi hedefleyen Galatasaray, ilk 5 hattının 8 puan gerisinde yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Galatasaray’da Mostafa Mohamed ve Ömer Bayram kart cezalısı.

Tottenham – West Ham: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Tottenham, geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Brighton deplasmanından 3 puan ile döndü. AMEX’de rakibini 2-0 mağlup ettiler ve ilk 6 umutlarını sürdürdüler. Cristian Romero ve Harry Kane’in golleriyle kazanan Tottenham, bu hafta West Ham’ı konuk edecek. Bugün karşılaşacakları West Ham ile aynı puana sahip olduklarını belirtelim. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarına katılma umutlarını devam ettirebilmeleri için West Ham karşısında kazanmaları çok önemli. Maç öncesinde Tottenham’da Ryan Sessegnon, Olvier Skipp ve Japhet Tanganga’nın sakatlıkları bulunduğunu belirtelim. West Ham’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Aston Villa’yı 2-1 mağlup etmeyi başaran David Moyes’un öğrencileri, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla’yı elemeyi başardı. Uzatmalarda rakibini 2-0 mağlup ettiler ve çeyrek finale yükseldiler. Premier Lig’de ise ilk 4 umutları da devam ediyor. Bu hafta Londra derbisinde Tottenham’ın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde West Ham’ın en önemli oyuncularından biri olan Jarrod Bowen sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Vladimir Coufal ve Angelo Ogbonna ise diğer eksikler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

Toplam İddaa Oranı: 4.30

Bets10 Bahis Oranı: 5.95