İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 20.03.2022

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Sivasspor – Altay: MS 1, 1.63 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; Sivasspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Adana Demirspor deplasmanından 3-2’lik galibiyet ile dönmeyi başardılar. Pedro Henrique’nin etkili futbolu ile 3 puan almayı başaran Yiğidolar, Süper Lig’de 3 maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu. Bu hafta ise düşme hattında yer alan Altay’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Sivasspor’da Pedro Henrique, Leka james ve Mustapha Yatabere’nin sakatlıkları bulunuyor. Erdoğan Yeşilyurt ise kart cezalısı. Altay, geçtiğimiz hafta sonu Yeni Malatyaspor karşısında kazanmayı başardı. İç sahada konuk ettikleri rakibini 1-0 ile geçerek 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Siyah Beyazlılar, kümede kalma umutlarını da devam ettiriyor. Bu hafta Sivasspor deplasmanına konuk olacak Altay’ın alacağı 1 puan bile son derece önemli. Maç öncesinde Altay’da Serge Aka ve Eric Björkander’in sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor. Sivasspor, maçın favorisi. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’u deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile moral bulan Sivasspor, bu hafta Altay karşısında da kazanan taraf olur. 

Celta Vigo – Real Betis: MS 1, 1.94 (iddaa) – 2.38 (Bets10) ; Celta Vigo, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Villarreal deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. İkinci yarıda Dani Parejo’nun golüne engel olamadılar ve rakibine 1-0 kaybettiler. La Liga’da bu hafta ise Balaidos’da Real Betis’i konuk edecekler. Eduardo Coudet’in ekibi, özellikle iç sahada oynadığı maçlarda önemli sonuçlar alıyorlar. 2 haft önce Balaidos’da konuk ettikleri Mallorca’yı 4-3 mağlup ettiler. La Liga’da oynadıkları son 5 iç saha maçında da mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Maç öncesinde Celta Vigo’da Javi Galan ve Franco Cervi kart cezalısı. Real Betis’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde Eintracht Frankfurt’a konuk olan Real Betis, uzatmalarda rakibi ile 1-1 berabere kaldı ve Avrupa Ligi’ne veda etti. La Liga’da ise 2 maçlık mağlubiyet serisini, geçen hafta Athletic Bilbao karşısında sona erdirdiler. Athletic Bilbao’yu 1-0 ile geçen Real Betis, La Liga’da ilk 4 umutlarını devam ettirdi. Bu hafta Sevilla ile Real Sociedad’ın karşı karşıya geleceğini düşünürsek, Real Betis’in kazanması gereken bir maç ama hafta içi 120 dakikalık performansın ardından bu hafta Celta Vigo karşısında nasıl bir performans gösterecekleri merak konusu. Maç öncesinde Real Betis’de Nabil Fekir ve Aitor Ruibal kart cezalısı. Celta Vigo, iç sahada oynadığı son 5 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı. 2 hafta önce bu sahada Mallorca’yı 4-3 ile geçtiler. Bu hafta konuk edecekleri Real Betis karşısında da 3 puan almalarını bekliyorum.

Antalyaspor – Giresunspor: KGVAR, 1.74 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Başakşehir deplasmanına konuk olan Nuri Şahin’in öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Antalyaspor’a galibiyeti getiren gol, Haji Wright’dan geldi. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Akdeniz ekibi, kümede kalma umutlarını da iyice arttırdı diyebiliriz. Düşme hattı ile puan farkını 9’a çıkartmış oldular. Bu hafta Giresunspor’u konuk edecek Antalyaspor’da Ufuk Akyol ve Admir Mehmedi’nin sakatlıkları bulunuyor. Giresunspor, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-1 ile geçmeyi başardılar. Giresunspor’a galibiyeti getiren goller Chiquinho’dan geldi. Süper Lig’de üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Hakan Keleş’in öğrencileri, düşme hattının 6 puan üzerine çıktı. Kümede kalma umutlarının iyice arttığını belirtelim. Süper Lig’de bu hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Giresunspor’da Erol Can Akdağ, Zeki Yavru ve Flavio’nun sakatlıkları bulunuyor. Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Giresunspor, son 3 maçından da galibiyet almayı başardı. Antalyaspor ise 9 maçtır kaybetmiyor. Antalya’da bol pozisyonlu ve gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretir.

Toplam İddaa Oranı: 5.50

Bets10 Bahis Oranı: 8.63