LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Espanyol İddaa Tahmini 30.04.2022

İspanya La Liga’da şampiyonluğa koşan Real Madrid bu hafta evinde, Espanyol’u ağırlayacak. Saat 17.15’de başlayacak mücadeleyi Smart Spor kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Real Madrid kazanır 1.52, beraberlik 4.55, Espanyol kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış.

Real Madrid’e Galibiyet Yetecek

Real Madrid, sezon başında şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyordu. Beklentileri boşa çıkartmadılar ve şampiyonluğunu ilan etmelerine sadece 1 galibiyet kaldı. Bugün Espanyol karşısında kazanırlarsa, sezonu şampiyon bitirmeyi garantileyecekler. La Liga’da oynadıkları son karşılaşmada Osasuna’yı 3-1 ile geçen Real Madrid, üst üste 4. Galibiyetini elde etmişti. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’e konuk oldular ve maçı 4-3 kaybettiler. Mağlubiyete rağmen Karim Benzema, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Bu hafta Real Madrid’de Nacho ve Eder Militao kart cezalısı.

Espanyol’un Hedefi Kalmadı

Espanyol, La Liga’da oynadığı son karşılaşmada puan almayı başaramadı. İç sahada konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 1-0 kaybettiler. Son 4 maçta 3. Mağlubiyetini yaşayan Vicente Moreno’nun ekibinin, hedefsiz olduğunu belirtelim. Bu sezon Raul De Tomas, gösterdiği performans ile Espanyol’un en dikkat çeken isimlerinden biriydi. Bu hafta Real Madrid’e konuk olacak Espanyol’da Oscar Gil’in sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid – Espanyol Maç Bilgileri

Real Madrid – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Nacho ve Eder Militao kart cezalısı. Espanyol’da Oscar Gil’in sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Cesemiro, David Alaba, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema

Espanyol'un ilk 11'i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

İddaa Tahmini

Real Madrid bugün kazanırsa, La Liga’da şampiyonluğunu ilan edecek. La Liga’da üst üste 4 maçtır kazanıyorlar. Espanyol karşısında savunmada 2 eksik var ama yine de kazanmalarını bekliyorum. Real Madrid 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, rahat kazandı. İç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 4-0 mağlup ettiler ve La Liga’da şampiyonluğa ulaştılar.